Η Νάντια «τρώει» τον Σάββα τον Πούμπουρα;

29.09.2011
Βρε τι έμελλε να πάθει ο Σάββας ο Πούμπουρας στα καλά καθούμενα. Εκεί, που ο άνθρωπος στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς εξασφάλισε και αυτή τη χρονιά μία δουλίτσα στην τηλεόραση - μετά το «πάγωμα» της εκπομπής του, «Πλάκα κάνεις»

Βρε τι έμελλε να πάθει ο Σάββας ο Πούμπουρας στα καλά καθούμενα. Εκεί, που ο άνθρωπος στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς εξασφάλισε και αυτή τη χρονιά μία δουλίτσα στην τηλεόραση - μετά το «πάγωμα» της εκπομπής του, «Πλάκα κάνεις» - τώρα κινδυνεύει να την χάσει. Και φταίχτρα; Η Νάντια Μπουλε! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Σάββας ο Πούμπουρας προοριζόταν (σχεδόν σιγουράκι ήταν) να παρουσιάσει το νέο παιγνίδι του ΑΝΤ1, «Black out». Έλα, όμως, που η Μπουλέ μετά το «κόψιμό» της από το νέο πρωινό του καναλιού, έμεινε χωρίς εκπομπή. Κι επειδή εκεί στον ΑΝΤ1 πιστεύουν πολύ στη νεαρά και την θέλουν ως παρουσιάστρια στο κανάλι τους (εμ πού θα βρουν τέτοια γουρλού, που ο, τι πιάνει το κάνει... κάρβουνο, από πλευράς τηλεθέασης) σκέφτονται να δώσουν σε αυτήν το παιγνίδι!

Όπως ακούσαμε, λοιπόν, στην «Πρωινή Μελέτη» η ξανθιά παρουσιάστρια ετοιμάζεται να πάρει την "θέση " του Πούμπουρα. Αμαρτία. Γιατί, αν εκεί στο κανάλι είχαν μια πιθανότητα την εκπομπή να μην τη φάει... το μαύρο σκοτάδι, να μας συγχωράνε, αλλά με Μπουλέ θα το πάθουν το... Black out! Τέλος, δώστε Πούμπουρα στον... κοριτσολαό!