Λουιζίδου: Πόσα παίρνει από τις επαναλήψεις του «Καφέ της Χαράς»;

29.09.2011
Τι κι αν το «Καφέ της Χαράς» προβλήθηκε τις σεζόν 2003 – 2006; Έκτοτε η πολύ πετυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα δεν έχει... ξαποστάσει ούτε για λίγο, αφού παίζεται ξανά και ξανά σε επανάληψη. «Καθεστώς» έχει γίνει στη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1 και παρόλο που την έχουμε δει μύρια φορές σε επανάληψη

Τι κι αν το «Καφέ της Χαράς» προβλήθηκε τις σεζόν 2003 – 2006; Έκτοτε η πολύ πετυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα δεν έχει... ξαποστάσει ούτε για λίγο, αφού παίζεται ξανά και ξανά σε επανάληψη. «Καθεστώς» έχει γίνει στη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1 και παρόλο που την έχουμε δει μύρια φορές σε επανάληψη (έχουμε μάθει απ’ έξω όλους τους διαλόγους) το «Καφέ» ακόμη και σήμερα σημειώνει υψηλά νούμερα στην AGB.

Αλήθεια, όμως, τι γίνεται με τους πρωταγωνιστές; Πληρώνονται από τις επαναλήψεις; Γιατί ας πούμε από το 2006, (που τελείωσε ολοκληρώθηκε η σειρά ) μέχρι σήμερα, οι του «Καφέ» θα πρέπει να έχουν δει μεγάλη... Χαρά στην τσέπη τους. Λοιπόν, την απάντηση δίνει η ίδια η πρωταγωνίστρια, Ρένια Λουιζίδου στο περιοδικό People. «Εδώ και δύο χρόνια τα κανάλια δεν μας πληρώνουν. Από την άλλη τα χρήματα είναι πολύ λίγα. Είναι γύρω στα 10 ευρώ το επεισόδιο! Ελάτε να σας κεράσω».