Νέα «καρφιά» Ναταλίας για Παπαβασιλείου!

29.09.2011
Δεν θέλουμε να βάλουμε σπιουνιές στα κορίτσια και δεν είμαστε άλλωστε τέτοιοι τύποι, αλλά με το μπαρδόν κιόλας, η Έλενα Παπαβασιλείου το απολαμβάνει που η Ναταλία Γερμανού την έχει πάρει στο... ψιλό; Και δε λέω, ως τηλεθεατές της ίντριγκας «ψοφάμε» για τέτοια σκηνικά, αφού θα έχουμε και ένα άλφα ενδιαφέρον

Δεν θέλουμε να βάλουμε σπιουνιές στα κορίτσια και δεν είμαστε άλλωστε τέτοιοι τύποι, αλλά με το μπαρδόν κιόλας, η Έλενα Παπαβασιλείου το απολαμβάνει που η Ναταλία Γερμανού την έχει πάρει στο... ψιλό; Και δε λέω, ως τηλεθεατές της ίντριγκας «ψοφάμε» για τέτοια σκηνικά, αφού θα έχουμε και ένα άλφα ενδιαφέρον για να δούμε το «Μες στην καλή χαρά».

Τελικά, αυτό πρέπει όντως να λέγεται... «Μες στην τρελή σποντιά», διότι ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει και η Ναταλία έχει «πεθάνει» στη σπόντα και το καρφί τη σέξι Έλενα, που επιστρέφει στον καναπέ της εκπομπής. Έτσι, μετά τον περίφημο «στύλο» που θα της έχει, επανήλθε πάλι από τη ραδιοφωνική της εκπομπή με τον Βασίλη Δρυμούση και πέταξε νέα «καρφιά». Κάποια μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους, αφού έχουμε τις ίδιες απορίες.

Για παράδειγμα, Γερμανού και Δρυμούσης ξεφύλλιζαν τα περιοδικά της εβδομάδας κι έπεσαν πάνω στην Παπαβασιλείου και την Κατερίνα Καινούργιου, οι οποίες είχαν πάει για καφέ κι εκεί στη βόλτα τούς συνέλαβε ο φακός του παπαράτσι. Και τι να βλέπεις αφίσα του sex and the city, τι να βλέπεις τις δύο ξανθιές φίλες. Κι εύλογα απόρησε η Ναταλία πώς γίνεται αυτές να τις τραβάει ο παπαράτσι τυχαία και να είναι πάντα στην πένα, λες κι επιστρέφουν από επίδειξη μόδας, ενώ η ίδια σκέτη γκαντέμω, την πετυχαίνουν οι παπαράτσι με φόρμες, αχτένιστη και άβαφτη. Έλα ντε.

Κι αφού τελείωσαν με αυτό, αποκάλυψε ότι πρότεινε στην Έλενα να εμφανίζεται στην εκπομπή, ακόμη κι αν έξω χιονίζει, με την χειμερινή κολεξιόν μαγιό. Κι εκείνη (όπως είπε) δεν έχει τι να κάνει και γελάει. Εμ, είναι να τσαντίζεσαι με τέτοια κρίση; Γελάς και φοράς και το... Brazilian μαγιό!