Παπαδάκης: Συζήτηση κομμένη, είναι παρουσιαστής!

03.10.2011
Όταν ακούς το όνομα Νίκος Παπαδάκης τι σου έρχεται στο μυαλό; Πασαρέλα, κορδέλες «Mr. International model», Βασίλειος Κωστέτσος, life and style στο Alter κι ένα φεγγάρι «Πεντάμορφοι» στο Mega; (Ειδικά, το τελευταίο πού το θυμήθηκα) Δεν ξέρω τι από τα παραπάνω σου έρχεται στο μυαλό, αλλά αν δεν είναι τα

Όταν ακούς το όνομα Νίκος Παπαδάκης τι σου έρχεται στο μυαλό; Πασαρέλα, κορδέλες «Mr. International model», Βασίλειος Κωστέτσος, life and style στο Alter κι ένα φεγγάρι «Πεντάμορφοι» στο Mega; (Ειδικά, το τελευταίο πού το θυμήθηκα) Δεν ξέρω τι από τα παραπάνω σου έρχεται στο μυαλό, αλλά αν δεν είναι τα δύο τελευταία, μην το μάθει ο Παπαδάκης θα γίνει έξαλλος.

Δεν ξέρω στην ταυτότητα τι γράφει στο επάγγελμα, αλλά ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του παρουσιαστή. Το είπε, εξάλλου, στη Ναταλία Γερμανού όταν πήγε καλεσμένος στην «Μες στην καλή χαρά», όπου επιβεβαίωσε ότι πράγματι αρνήθηκε πρόταση του ΑΝΤ1 για το Dancing on ice. Και γιατί αρνήθηκε; Επειδή – τρομάρα τους – εκεί στον ΑΝΤ1 δεν του πρότειναν την παρουσίαση, αλλά να χορέψει. Τς, τς. Προσβόλα.

Στο μεταξύ, η εκπομπή της Γερμανού τον τίτλο... «Μες στην καλή χαρά» με το μπαρδόν κιόλας, μόνο στο όνομα έχει... χαρά. Μα να πάνε να θυμίσουν στον Παπαδάκη τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Τον ρώτησαν τι έφταιξε με τον «Όμορφο κόσμο» των πέντε και δεν συνεχίστηκε και το σύγχυσαν το αγόρι. "Δε μετάνιωσα που έκανα το πρωινό του MEGA. Ήταν κάτι το οποίο ήθελα. Είχα πει κάποια πράγματα. Περσινά ξινά σταφύλια. Το MEGA μας επέλεξε να κάνουμε τη δουλειά μας. Πρέπει να αφήσουμε τα προσωπικά και πως θα ανέβω. Υπήρχε λόγος που μίλησα τότε. Το πήρε το μήνυμα αυτός που έπρεπε".

Και να επιμένουν να τον ρωτούν περισσότερα και τόσο εκείνος να μη λέει κουβέντα. Και να η αγωνία τους να του βγάλουν μία λέξη κι ας επρόκειτο για υπόθεση που έχει μπει στο αρχείο. Ώσπου, ο Παρουσιαστής Παπαδάκης το πέταξε το καρφί του και ανακουφιστήκαμε. Σε ερώτηση αν έχει σχέσεις με τους υπόλοιπους τέσσερις, απάντησε: «Ναι. Με την Δούκισσα, ήταν Κατερίνα και την Μαρία». Ο τέταρτός που λείπει (surprise) είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!!!