Κι, όμως, η Νάντια «έφτυσε» τον ΑΝΤ1!

03.10.2011
Τελικά, η Νάντια Μπουλέ δεν θα είναι στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1 και μόλις έγινε γνωστό ότι δεν θα συμμετέχει, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) έσπευσαν να σκεφτούν ότι το κανάλι «έκοψε» τη νεαρή παρουσιάστρια. Χα χα χα. Κούνια

Τελικά, η Νάντια Μπουλέ δεν θα είναι στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1 και μόλις έγινε γνωστό ότι δεν θα συμμετέχει, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) έσπευσαν να σκεφτούν ότι το κανάλι «έκοψε» τη νεαρή παρουσιάστρια. Χα χα χα. Κούνια που τους κούναγε. Λίγο πριν το Elatte παραδώσει σκυτάλη (στις 17 Οκτωβρίου) στο «Πρωινό ΑΝΤ1», έρχεται η Μπουλέ και βάζει τα πράγματα στη θέση τους,.

Η Νάντια «έφτυσε» τον ΑΝΤ1 και όχι ο ΑΝΤ1 τη Νάντια. Σε μία περίοδο που τα τηλεοπτικά πρόσωπα προσπαθούν να βρουν μία θέση και με μοτό : «Δουλίτσα να υπάρχει» συμφωνούν ακόμη και σε προτάσεις, που άλλες εποχές δεν θα τις συζητούσαν καν, σε μία εποχή που λαμπερά και ηχηρά ονόματα της τιβί μένουν εκτός, έρχεται η Νάντια και κάνει τη μεγάλη ανατροπή! Έχει την πολυτέλεια και αρνείται θέσεις, που άλλες κυρίες θα παρακάλαγαν για αυτές.

Όπως αποκάλυψε στην κάμερα του Star, σε συζητήσεις που είχε με στελέχη του καναλιού για το πρωινό, τής ζήτησαν τη γνώμη της και πώς βλέπει το ενδεχόμενο να συμμετέχει. Η Νάντια τότε (που όλο το καλοκαίρι σταυροκοπιόταν που έχει δουλίτσα) τούς είπε ότι δεν θέλει να είναι στο πρωινό και να συζητήσουν κάτι άλλο. Κι επειδή πρόκειται για σπάνιο τηλεοπτικό ταλέντο, από εκείνα που δεν πρέπει να χάνονται, ο ΑΝΤ1 συμφώνησε μαζί της και αυτή την περίοδο συζητάνε διάφορες προτάσεις. Βρε τη Νάντια. Σκέψου, δηλαδή, να ήταν και από τις αγαπημένες της... AGB!