Και η κόντρα Μουτσινά - Νότη συνεχίζεται...

03.10.2011
Την φτώχεια στην ελληνική τηλεόραση φέτος την βλέπεις και από τις κόντρες που παίζουν σε αυτή. Πάνε τα μεγαλεία του παρελθόντος. Τώρα, μπορείς να αρκεστείς (και πολύ σου είναι) με την... μεγατόνων κόντρα Νίκου Μουτσινά – Νότη Χριστοδούλου

Την φτώχεια στην ελληνική τηλεόραση φέτος την βλέπεις και από τις κόντρες που παίζουν σε αυτή. Πάνε τα μεγαλεία του παρελθόντος. Τώρα, μπορείς να αρκεστείς (και πολύ σου είναι) με την... μεγατόνων κόντρα Νίκου Μουτσινά – Νότη Χριστοδούλου, που έχει εξελιχθεί σε... σήριαλ! Τι; Παραπονιούνται πολλοί Έλληνες ότι η τηλεόραση παίζει μόνο τούρκικα σήριαλ; Ας πάρουν αυτό, να πάθουν σύνδρομο στέρησης... Εζέλ!

Στο καινούργιο επεισόδιο της κόντρας είχαμε την πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Μουτσινά. Και της Μαρίας Ηλιάκη, που κυρίως ως... echo του Μουτσινά έμοιαζε. Ήταν καλεσμένοι στο «Μες στην καλή χαρά» και τους ρώτησαν τι έχει γίνει. Ο Μουτσινάς πήρε το ανάλογο ύφος και απάντησε ότι ο Νότης είχε μία κουβέντα με το κανάλι, ζήτησε κάποια πράγματα, δεν του τα κάλυψαν κι έτσι αποχώρησε. Κατά τα άλλα, δεν μίλησαν καθόλου και δεν ξέρουν λεπτομέρειες.

Εννοείται, ότι η κουβέντα πήγε στο Facebook, όπου ο Χριστοδούλου ανακοίνωσε την αποχώρηση του. «Στα μηνύματα καταλαβαίνεις την πικρία» είπε ο Μουτσινάς, ο οποίος δεν καταλαβαίνει γιατί δόθηκε τόση έκταση στο θέμα. Φτώχεια Νίκο μου, φτώχεια. Πάντως, όπως είπε, δεν έπαθε σοκ από την αποχώρηση του.

Κι εννοείται ότι ο Χριστοδούλου απάντησε άμεσα. Καλά, αυτός άλλη διουλειά δεν κα΄νει από το να βλέπει Μουτσινά, όπου πηγαίνει καλεσμένος; Τέτοιο φαν; Τέλος πάντων, δε θέλησε να σχολιάσει, διότι ήταν μπουκωμένος. «Ευτυχώς που χθες θυμήθηκα να αγοράσω το αγαπημένο μου κέικ για να το φάω ΟΛΟ σήμερα, να "μπουκώσω" και να μην μπορώ να μιλήσω!! Γιατί η αλήθεια τελικά, -σήμερα το ανακαλύπτω- έχει πολλές όψεις... Και κάποιοι βλέπουν μόνο αυτή που τους βολέβει.. well done! :» έγραψε χαρακτηριστικά. Εμένα με κούρασε κιόλας το σήριαλ. Τέλος, δεν περιγράφω άλλο. Ξεκινούν και τα «Μυστικά της Εδέμ»!

Υ.Γ. Νότη μου, «βολεύει» και όχι «βολέβει». Θα φταίει το... μπούκωμα!