Συγκινητικό: Η έκπληξη(;) της Ζέτας στην Ελένη!

03.10.2011
Πόσο τυχερή είναι τελικά η Ελένη Μενεγάκη που έχει τέτοιες φίλες στο πλευρό της. Χωρίζει; Έχει τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να πηγαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής για να της δώσει κουράγιο. Αλλάζει τηλεοπτική ζώνη; Έχει την Ζέτα Μακρυπούλια

Πόσο τυχερή είναι τελικά η Ελένη Μενεγάκη που έχει τέτοιες φίλες στο πλευρό της. Χωρίζει; Έχει τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να πηγαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής για να της δώσει κουράγιο. Αλλάζει τηλεοπτική ζώνη; Έχει την Ζέτα Μακρυπούλια, πάλι από τα παρασκήνια να είναι εκεί να της δώσει θάρρος. Και πρόσεξε. Και στις δύο περιπτώσεις, η Ελένη δεν έχει ιδέα και όταν βλέπει τις φίλες της μπροστά είναι κάτι σαν… Kinder έκπληξη!

Πρεμιέρα είχε την Δευτέρα η Ελένη στη νέα εκπομπή, με νέο τίτλο, ώρα, αλλά όχι ύφος και το άγχος της όπως παραδέχτηκε η ίδια είναι μεγάλο. Άλλωστε όπως είπε, άλλες δύο φορές το έχει ζήσει αυτό. Την πρώτη φορά ήταν στο ντεμπούτο της στον «Πρωινό Καφέ» και τη δεύτερη ήταν την εποχή που πήρε μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στον Alpha. Κι επειδή, η Ελένη ήταν πολύ πολύ αγχωμένη, ήρθε η καλή της φίλη η Ζέτα και της έκανε έκπληξη, για να νιώσει καλύτερα.

Γιατί μπορεί τις προηγούμενες μέρες να διαβάζαμε ότι η Μακρυπούλια θα ήταν η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής, τελικά θα πάει κάποια άλλη μέρα. Αλλά ως φίλη... Kinder έκπληξη που είναι, έκανε ένα πέρασμα από την εκπομπή για να της ευχηθεί. Ναι, ναι η Ελένη είχε άγνοια, όπως και η Ζέτα ότι θα βγει στον αέρα. Γι αυτό και ήτο απλά ντυμένη, με τζιν και λευκό πουκαμισάκι. Πάλι καλά που της έβαλαν και λίγη μάσκαρα. Αλλά μπορεί η Ζέτα να πήγε για να χαλαρώσει την Ελένη, όμως, η ίδια ήταν τσιτωμένη.

Βλέπεις, λίγο πριν είχε ακούσει συνεργάτη της Μενεγάκη να λέει ότι τα επαγγελματικά της ίσως να εξαρτηθούν από τα προσωπικά της και ήρθε το «Kinder» Ζετάκι κι έγινε έξαλλο. Βρε να προσπαθεί να την καλμάρει η Ελένη (είχε τα άγχη της, είχε και την όρτσα Μακρυπούλια), αλλά τίποτε εκείνη. Εκεί να επιμένει. Βρε το έχω πει... Τούτη θα μας δείρει στο τέλος!