Σάρωσαν τα «Μυστικά». Ο Μουτσινάς «τρώει» την Τατιάνα!

04.10.2011
Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα και ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος της σειράς «Μυστικά της Εδέμ». Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, ενώ το φινάλε του προηγούμενου κύκλου είχε αφήσει τους τηλεθεατές σε μεγάλη αγωνία. Αποτέλεσμα;

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα και ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος της σειράς «Μυστικά της Εδέμ». Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, ενώ το φινάλε του προηγούμενου κύκλου είχε αφήσει τους τηλεθεατές σε μεγάλη αγωνία. Αποτέλεσμα; Η πρεμιέρα της σειράς ήταν θριαμβευτική, κάνοντας πολύ υψηλά νούμερα. Στο γενικό σύνολο έφτασε να κάνει 47%, ενώ σάρωσαν και στο νεανικό κοινό, κάνοντας σχεδόν 40% τηλεθέαση.

Κι αν την ώρα αυτή, στα περιβόητα δηλαδή lead in των ειδήσεων, μπορούμε να καταλάβουμε ποιος θα είναι ο κυρίαρχος της ζώνης, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα λίγο νωρίτερα. Σκούρα τα έχει η βρει η Τατιάνα Στεφανίδου και τα «τρελοκόριτσα» της, διότι μπορεί να ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα δυναμικά, όμως, στον Alpha ο Νίκος Μουτσινάς και οι «Δέστε τους» όχι μόνο κερδίζουν έδαφος, αλλά την Δευτέρα πέρασαν την «Τάτι». Στο σύνολο έκαναν 6.9% έναντι 13,1% του «Μίλα», ενώ τα νεανικά κοινά δεν φαίνεται να συγκινήθηκαν από το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα της Στεφανίδου, με αποτέλεσμα η νεανική εκπομπή των Μουτσινά – Ηλιάκη να κάνει... double score (21,9% - 12,7%). Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έχουν ανέβει αισθητά τα νούμερα του Φώτη και της Μαρίας (12,8% και 18,3% στα νεανικά)