Ουπς, ο Λάκης τα χώνει στους Γερμανούς του Alpha!

04.10.2011
«Μία ωραία ατμόσφαιρα» είναι στον Alpha και (μεταξύ μας) πώς να μην είναι με όλες τις τελευταίες εξελίξεις; Κόσμος «κόβεται», κόσμος μένει και δε μένει και πάει λέγοντας. Λίγοι είναι οι «ευνοημένοι» των Γερμανών και όταν λέμε... ευνοημένοι,

«Μία ωραία ατμόσφαιρα» είναι στον Alpha και (μεταξύ μας) πώς να μην είναι με όλες τις τελευταίες εξελίξεις; Κόσμος «κόβεται», κόσμος μένει και δε μένει και πάει λέγοντας. Λίγοι είναι οι «ευνοημένοι» των Γερμανών και όταν λέμε... ευνοημένοι, είναι εκείνοι που γλίτωσαν την γερμανική «χατζάρα» παίρνοντας με τη μία το «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν.

Ένας εξ αυτών είναι ο Λάκης Λαζόπουλος βεβαίως, βεβαίως. Και όχι ο Λάκης δεν είναι από εκείνους που... επαναπαύτηκαν. Το αντίθετο, έχει γνώμη για όσα συμβαίνουν στο κανάλι και δεν φοβάται να την εκφράσει δημόσια και με τον δικό του τρόπο... πετάει «φαρμακερά» βέλη! Σε ραδιοφωνική εκπομπή, όπου ήταν καλεσμένος, σχολίασε την απόφασή τους να καταργήσουν την πρωινή ζώνη του σταθμού.

«Τηλεθέαση το πρωί υπάρχει. Διαφημίσεις δεν υπάρχουν. Υπήρχαν και το πρωί άνθρωποι που έβλεπαν τηλεόραση και βλέπουν τηλεόραση. Τι θα κάνει η τηλεόραση θα κλείσει το πρωί; Και μπορεί η τηλεόραση το πρωί να γίνει ακόμα καλύτερη. Το περιεχόμενο θέλει αλλαγή και διαμόρφωση» είπε χαρακτηριστικά και όχι δε σταμάτησε εκεί. Αποκάλυψε ότι με τα μεγάλα γερμανικά «κεφάλια» του καναλιού έχει τυπικές σχέσεις.

"Τι νομίζεις ότι πάω και κάθομαι με τους Γερμανούς και ότι είμαστε μαζί μια ωραία παρέα; Κάνω τρεις συναντήσεις το χρόνο με τους Γερμανούς. Βαριέμαι να μιλάω αγγλικά για πολλή ώρα. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό γιατί όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται στα αγγλικά. Δηλαδή αν θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στα ελληνικά, πρέπει να το μεταφράσεις κιόλας. Εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτήν την δουλειά γιατί χάνω ατέλειωτες ώρες. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει να συνεννοούμαι στην χώρα μου σε μια ξένη γλώσσα" είπε χαρακτηριστικά και ναι μας κάλυψε.