Παπαβασιλείου: Απειλεί να αποχωρήσει από την εκπομπή;

06.10.2011
Άρχισαν τα όργανα να παίζουν για την Έλενα... Και αρκετά νωρίς, όπως θα περίμενε κανείς. Γιατί μεταξύ μας, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» γρήγορα θα ερχόταν και η... γκρίνια ανάμεσα στις δύο κυρίες

Άρχισαν τα όργανα να παίζουν για την Έλενα... Και αρκετά νωρίς, όπως θα περίμενε κανείς. Γιατί μεταξύ μας, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» γρήγορα θα ερχόταν και η... γκρίνια ανάμεσα στις δύο κυρίες, Ναταλία Γερμανού κι Έλενα Παπαβασιλείου. Εξάλλου, τα «καρφιά» της Ναταλίας πριν την έναρξη της εκπομπής για την σέξι παρουσιάστρια, δημιουργούσαν ένα κλίμα βεβαιότητας για τα... καλά που έρχονται.

Άσε, που τα σχόλια συνεχίστηκαν και στον «αέρα» της εκπομπής, όπου ποιος θα ξεχάσει την ατάκα της Γερμανού: «Η Έλενα καταπιέζει το σουτιέν, όχι το σουτιέν την Έλενα». Και κυρίως, ποιος θα ξεχάσει τον καφέ που έχυσε η Παπαβασιλείου στο φόρεμά της Γερμανού. Έτσι, ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη» ότι η νεαρή παρουσιάστριας δεν είναι ευχαριστημένη με την υποδοχή που της έγινε στην πρεμιέρα της εκπομπής.

Και όχι μόνο αυτό. Είναι επίσης ενοχλημένη, διότι δεν έχει αναλάβει τη δική της στήλη στην εκπομπή. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», η Έλενα θα αποχωρήσει αν δεν αναλάβει τη στήλη, αφού δεν θεωρεί τον θεωρεί το τον εαυτό της ως μια απλή πανελίστρια.