Ελένη - Γερμανού: Ο παπάς που τις ενώνει...

06.10.2011
Δύσκολες και πονηρές οι εποχές που διανύουν στην τηλεόραση και δη στον Alpha, οπότε Ελένη Μενεγάκη και Ναταλία Γερμανού έφεραν παπά να κάνει αγιασμό πριν τις πρεμιέρες τους. Μύρισαν λιβάνι τα στούντιο των δύο εκπομπών και ο πάτερ

Δύσκολες και πονηρές οι εποχές που διανύουν στην τηλεόραση και δη στον Alpha, οπότε Ελένη Μενεγάκη και Ναταλία Γερμανού έφεραν παπά να κάνει αγιασμό πριν τις πρεμιέρες τους. Μύρισαν λιβάνι τα στούντιο των δύο εκπομπών και ο πάτερ με το θυμιατό ευλόγησε παρουσιάστριες, συνεργάτες και πλατό να πάει καλά η σεζόν.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα περιοδικά Ελένη και Ναταλία συμμετέχουν με ευλάβεια στον αγιασμό, ενώ με λίγη προσοχή διαπιστώνεις ότι και οι δυο τους επέλεξαν τον ίδιο παπά. Δεν ξέρω, αν πιστεύεις, αλλά οι ευλογίες έπιασαν τόπο, αφού τόσο η εκπομπή «Ελένη» όσο και το «Μες στην καλή χαρά» έκαναν δυναμικό ξεκίνημα.

Κι επίσης, δεν ξέρουμε αν Μενεγάκη και Γερμανού συνηθίζουν σε κάθε έναρξη να κάνουν τον καθιερωμένο αγιασμό, αλλά ειδικά φέτος τον χρειάζονταν... Να διώξουν το κακό το μάτι. Κυρίως η Ελένη, που την έχουν «φάει» κάποιοι... ονόματα δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε.