ΣκορδαΛιάγκα: Σχολιάζουν την «κρίση» στο γάμο της Σίσσυς

08.02.2012
Η φημολογούμενη «κρίση» που περνά ο γάμος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη είναι το θέμα που απασχολεί από το πρωί της Τετάρτης τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ήταν βλέπεις και το σχετικό δημοσίευμα του Hello,

Η φημολογούμενη «κρίση» που περνά ο γάμος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη είναι το θέμα που απασχολεί από το πρωί της Τετάρτης τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ήταν βλέπεις και το σχετικό δημοσίευμα του Hello, που δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους «αντίπαλους» Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα, το ζεύγος σχολίασε τις φήμες για την «κρίση» με τον Λιάγκα να λέει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο «Κι εγώ το τελευταίο διάστημα πιο πολύ έχω βγει με τον Ουγγαρέζο παρά με τη Φαίη. Τι πάει να πει; Τα έφτιαξα με τον Ουγγαρέζο και χώρισα τη Φαίη; Όταν ένα ζευγάρι βγαίνει μόνο του, δεν σημαίνει ότι έχουν χωρίσει κιόλας!»

Και συνέχισε: «Είναι ξεκάθαρο. Λένε πως λόγω των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων έχουμε απομακρυνθεί! Αλλά όχι όμως ότι υπάρχει κρίση!» Και το λόγο πήρε η Φαίη συμπληρώνοντας: «Οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους».