Ελευθερίου: Το «καυτό» φόρεμα φέρνει την... πρωτιά!

22.05.2012
«Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά» λένε, αλλά με το μπαρδόν στην περίπτωση της Ελευθερίας Ελευθερίου το... ράσο κάνει την αοιδό και τη διαφορά.

Μπορεί να άργησε να πάει το φόρεμα της αοιδού στο Μπακού (ας όψεται η κρίση που το πήγαν με τα... πόδια και στο τσακ τον πρόλαβαν τον ημιτελικό) όμως χαλάλι το άγχος και η αγωνία αν θα φτάσει έγκαιρα στα χέρια της αποστολής. Γιατί, το αποτέλεσμα ήτο το επιθυμητό και όσοι είδαν την Ελευθερία με το σούπερ αποκαλυπτικό και σέξι φόρεμα επί σκηνής, έτριβαν τα μάτια ξανά και ξανά, αναφωνώντας... «Αφροντίσιακ».

Βρε ποια σκηνική παρουσία, ποιο λαρύγγι, ποιος ήχος; Στην προκειμένη περίπτωση αρκεί το θέαμα, που είναι πλούσιο και χορταστικό. Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν την πρόβα της Ελλάδας και είδαν το τσαχπίνικο λίκνισμα της Ελευθερίου με το αποκαλυπτικότατο φόρεμα της, που είναι σε κοραλί, βαθύ μπλε και μπεζ χρώμα.

Μέχρι, που διαβάζουμε ότι μετά την εμφάνιση αυτή, τα προγνωστικά είναι υπέρ της Ελλάδας για τον αποψινό πρώτο ημιτελικό, δίνοντας της ακόμη και την πρωτιά. Αχ βρε παλιό σέξι μισοφόρι....