Ο Λιάγκας έφυγε από το Πρωινό mou

22.05.2012
Κανονικά ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό mou ο Γιώργος Λιάγκας, όμως μισή ώρα αργότερα πήρε την Σάσα Σταμάτη κι έφυγαν από το πλατό της εκπομπής, αφήνοντας την Φαίη και υπόλοιπους.

Βρε μία εκπομπή μόνη έβγαλε η Σκορδά και να σου πω, τσέκαρα να δω πώς μου κάθεται η Φαίη ως μοναδική παρουσιάστρια της εκπομπής χωρίς τον σύζυγο στο πλευρό της. Φιτιλιές δεν θέλουμε να βάλουμε, αλλά μια χαρά τα κατάφερε.

Αν και το... ειδικό βάρος του Λιάγκα μάς έλειψε. Για ποιο λόγο, όμως, ο παρουσιαστής έφυγε στην αρχή της εκπομπής; Και γιατί τον ακολούθησε η Σταμάτη; Όοοχι, δεν παίζει καμία ίντριγκα. Το πρωί της Τρίτης μέχρι και το μεσημέρι η ΕΣΗΕΑ έχει στάση εργασίας και Λιάγκας με Σταμάτη ως μέλη που είναι την Ένωσης έφυγαν για να πάνε κατευθείαν στη Γενική Συνέλευση της.

«Εγώ και η Σταμάτη δε θα συνεχίσουμε γιατί η ΕΣΗΕΑ στις 11:00 έχει τη γενική της συνέλευση και θα πάμε να συμμετάσχουμε», μας ενημέρωσε ο Λιάγκας για να έρθει σντουβ η απορία Φαίης: «Δηλαδή θα πάτε αλήθεια»; Τς τς.

Εξαιτίας, της στάσης δεν εμφανίστηκε καθόλου στο Πρωινό ΑΝΤ1 ο Χρήστος Φερεντίνος και στη θέση του κάθισε η Κατερίνα Ζαρίφη.