Έξαλλη η Ελένη προτάσσει τα στήθη της για τον Λάτσιο

04.12.2012
Άμα έχεις τέτοιες πρώην, τι τις θέλεις τις νυν; Άμα είναι να σε υπερασπίζεται με τέτοιο πάθος η πρώην και να προτάσσει τα στήθη της για εσένα, είσαι μεγάλος άρχοντας.

Όπως καλή ώρα ο Γιάννης Λάτσιος ο οποίος έχει βρει στο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη τον μεγαλύτερο υποστηρικτή. Μην και τολμήσεις να πεις κάτι εναντίον του πρώην συζύγου, το Λενιώ έτοιμο το έχει το λιμαρισμένο νυχάκι να στο βγάλει και να το δείξει. Χαμπάρι δεν παίρνει.

Έτσι έγινε και το μεσημέρι της Δευτέρας όταν συζητούσε με τους συνεργάτες της για το κυριακάτικο Live του DWTS. Ο Γρηγόρης ο Γκουντάρας διαμαρτυρήθηκε για την κριτική του Λάτσιου στον Ηλία Βρεττό και τη βαθμολογία που του έδωσε και αυτό ήταν...

Έκανε έξαλλη την Ελένη, που έσπευσε με «λύσσα» να υπερασπιστεί τον πρώην σύζυγο. «Σε παρακαλώ λίγα με τον Γιάννη. Σε παρακαλώ! Δεν μου αρέσουν αυτά που λες». Ο Γκουντάρας συνέχιζε να λέει τα δικά του και τόσο φούρκιζε την Μενεγάκη, η οποία – να σημειώσουμε – έχει απόλυτη ταύτιση με τον Λάτσιο στην κριτική.

«Ρε τι βαθμό του έβαλε, άσε τι είπε» συνέχισε η Ελένη και όταν ο Γρηγόρης της είπε ότι έβαλε 6αρι τον δικαιολόγησε: «Ξέρεις τι είναι ρε το 6 για τον Γιάννη; Ξέρεις τι είναι»; Η αλήθεια, δεν ξέραμε αλλά το μάθαμε μέσα από τα Dancing.

Μάλιστα, στο κλείσιμο της συζήτησης το Λενιώ έσπευσε να δικαιολογήσει τον πρώην για την ιδιαίτερη αυστηρότητα που δείχνει. «Ο καθένας έχει το στυλ του. Νομίζω ότι νιώθει άβολα που είναι τόσο αυστηρός, νιώθει μια…. Αβολεσιά» είπε αλλά η συνέχεια είναι καλύτερη: «Πω, θα με βλέπει και θα λέει τόσες λέξεις σου έμαθα, τίποτα δεν σου έμεινε… Σε έχασα πάλι”.

Ουπς.... Με τον Ματέο δεν μαθαίνουνε καινούργιες λεξούλες; Μόνο ραπανάκια και ντομάτες της έμαθε να φυτεύει;