Κανάκης: Άγριο κράξιμο στον ΑΝΤ1!

05.12.2012
Δεν μπορούμε να φανταστούμε αν άλλος παρουσιαστής του ΑΝΤ1 θα μπορούσε να τα «χώνει» άγρια και... αναίμακτα στο κανάλι, όμως Αντώνης Κανάκης είναι αυτός, αφού μπορεί, το κάνει.

Έτσι, γι ακόμη μία φορά ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα τα έβαλε με το πρόγραμμα του σταθμού. Με το που ξεκίνησε η εκπομπή, ο Κανάκης «έριξε» τα καρφιά του.

«Μια μέρα θα πεθάνουμε και καθόμαστε και ασχολούμαστε με όλες αυτές τις μαλ**ίες κυριολεκτικά και μεταφορικά! Με έναν αισιόδοξο τρόπο ξεκινάει σήμερα η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αμέσως μετά τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή και το Grey's Anatomy! Είναι μια λογική σειρά προγραμμάτων» είπε χαρακτηριστικά, ενώ έπαιζε μελαγχολική μουσική υπόκρουση

Και δε σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε το «χώσιμο» στο κανάλι και τα προγράμματα του. «Θα ήθελα Σουλεϊμάν- Τηλεκύβο και μετά Ράδιο Αρβύλα ή μάλλον χ**ε το Ράδιο Αρβύλα. Άσε τον Τηλεκύβο να δώσει». Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής τα βάζει με το πρόγραμμα του καναλιού, Το ίδιο είχε κάνει και πριν λίγες μέρες, όταν στο στόχαστρο της παρέας μπήκε ξανά ο... Τηλεκύβος.