Δήλωση σοκ από Μπάρμπα: Φεύγω σε δύο εβδομάδες!

05.12.2012
Σοκ, σοκ. Την χάνουμε την Βάνα την Μπάρμπα και τι θα απογίνουν τα κυριακάτικα βράδια χωρίς αισθησιασμό;

Η ηθοποιός μπροστά στην κάμερα του Star «έριξε» την μπόμπα της προαναγγέλλοντας την... αποχώρηση της από το Dancing with the stars! Σου λέει η ηθοποιός θα αντέξει μέσα στο show μια άντε δυο εβδομάδες ακόμη και μετά τέλος. Τόση προθεσμία δίνει στον εαυτό της (και τον αισθησιασμό της).

«Δεν ξέρω τι θα κάνω. Ένα από τα δύο θα πρέπει να το αφήσω: ή θα αφήσω το θέατρο για το “Dancing” ή το “Dancing” θα αφήσει εμένα, λόγω του ότι και εγώ δεν θα μπορώ να είμαι καλή χωρίς πρόβες», αποκάλυψε η Βάνα, η οποία έχει προβληματιστεί τα μάλα με την επικείμενη πρεμιέρα της, στο θέατρο.

Και πριν αρχίσεις τις θεωρίες... συνομωσίες, ο συλλογισμός της Βάνας έχει βάσεις. Σου λέει, η ηθοποιός ότι λόγω θεάτρου κάνει πολύ λίγες ώρες πρόβα σε σχέση με τους υπόλοιπους, οπότε λογικά, θα την αφήσει το show το ίδιο. Ε, ήρθε και η υποψηφιότητα της για αποχώρηση στο τελευταίο Live, μπορούμε να υποψιαστούμε (γιατί είμαστε και κομμάτι πονηροί άνθρωποι) ότι η Βάνα μόνο τυχαία δεν κάνει τις δηλώσεις της.

«Νομίζω ότι γενικά δεν μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω. Καθένας είναι στην ώρα του και στην ηλικία του στο τι μπορεί να κάνει. Κοιτάξετε τα μπουμπούκια που συμμετέχουν σε αυτό» κατέληξε