Ελένη: Όσα της έμαθε ο Ματέο & ο εκβιασμός που δέχτηκε

17.06.2013
Δυόμιση ολόκληρα χρόνια είχε η Ελένη Μενεγάκη να δώσει συνέντευξη, αλλά χαλάλι της αφού επέστρεψε με πολλές αποκαλύψεις, ενώ για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για τον Ματέο και όσα της δίδαξε για τη ζωή.

«Αυτό που βλέπετε στα περιοδικά δεν είναι η Ελένη, είναι οι εικόνες ενός ανθρώπου κυνηγημένου», εξομολογείται η παρουσιάστρια στο περιοδικό People (επέστρεψε με το Πρώτο Θέμα) και για πρώτη φορά αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το κυνήγι που δέχεται από τους παπαράτσι όλα αυτά τα χρόνια.

«Το πράγμα με τους φωτογράφους δεν φαίνεται να τελειώνει. Δεν υπάρχει κανένα έλεος απέναντί μου! Ναι, να καταλάβω το κυνήγι στην αρχή της σχέσης μου, αλλά μετά από τόσα χρόνια, γιατί να συνεχίζεται ακόμα;», αναρωτιέται το Λενιώ και αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν εκβιάστηκε από φωτογράφους πώς αν δεν καθίσουν να τους φωτογραφήσουν, θα τους πάνε στο αυτόφωρο παραμονές Γιορτών, επειδή, υποτίθεται, ότι τους εξύβρισε.

Και κάνοντας την αυτοκριτική της, παραδέχεται ότι ήταν λάθος της που στο παρελθόν φωτογραφήθηκε με τα παιδιά. «Αυτό θα το πληρώνω μέχρι το τέλος της ζωής μου; Γιατί θα πρέπει κάθε, μα κάθε Σαββατοκύριακο να καταστρέφουν το ησυχαστήριό μου στην Άνδρο; Αποδέχθηκα το κυνήγι στην Αθήνα, αλλά γιατί να το υφίσταμαι και στα Άχλα;» λέει και αποκαλύπτει ότι οι παπαράτσι κάθονται δίπλα της στην παραλία και πιάνουν μάλιστα κουβέντα μεταξύ τους σα να μη συμβαίνει τίποτα. Γι αυτό κι εκείνη είπε να ανεβάζει μόνη της φωτογραφίες στο Instagram μπας και τελειώσει το όλο... πανηγύρι.

Και συνεχίσει με τις αποκαλύψεις: «Αυτό που βλέπει ο κόσμος στα περιοδικά δεν είναι η Ελένη. Είναι εικόνες ενός ανθρώπου κυνηγημένου. Μου αρέσει να επικοινωνώ με τους ανθρώπους, αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που προβάλλεται η εικόνα μου. Άλλο η προσωπική επαφή και άλλο οι φωτογραφίες. Πώς να το πω; Δεν είμαι εγώ!»,

Και το καλό το αφήσαμε για το τέλος, όπου το Λενιώ χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος μιλάει πρώτη φορά για τον Ματέο και τα όσα της έμαθε ο αγαπημένος της (έτσι τον αποκαλεί) για τη ζωή. «Η ζωή μπορεί να είναι τα πάντα κι αυτό μου το δίδαξε ο σύντροφός μου... Έχω καταλάβει πόσο ωραία είναι η ζωή με τα απλά, καθημερινά πραγματάκια. Κάνω πλέον όλα εκείνα που ποτέ δεν είχα ζήσει. Και αυτά θέλουν να τα γνωρίσουν και τα παιδιά μου. Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο ένα όμορφο σπίτι κι ένα καλό σχολείο ».