Σπανού: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αλεξάνδρου

25.06.2013
Τελικά, η Ελισάβετ Σπανού έχει κότσια και το girl όχι μόνο ξαναπήγε στο Πρωινό mou, αλλά μίλησε ανοιχτά και για την περίφημη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Γιατί βλέπεις, όταν το μοντέλο είχε αρνηθεί δημόσια ότι είχαν σχέση, στο Πρωινό mou είχε γίνει ο κακός χαμός, όπου οι μισοί υποστήριζαν την Ελισάβετ και οι άλλοι τον Αλεξανδρου. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την είχε πει μέχρι και «τρελή» που φαντασιώνεται σχέσεις. Και με την ατάκα αυτή, δηλαδή το «τρελή», η Ελισάβετ μίλησε ανοιχτά για την ιστορία.

"Μάλλον είμαι τρελή εγώ και τρελός ο φωτογράφος που μας έβγαλε φωτογραφία. Τι να σου πω τώρα" είπε η αοιδός, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένη δύο μήνες!!! Το έπιασες το υπονοούμενο ε;! "Εγώ ήμουν ερωτευμένη δυο μήνες... Έμαθα πως δεν ήταν αυτός".

Η Σπανού παραδέχτηκε επίσης ότι ένιωσε πολύ άσχημα με την ιστορία αυτή, ενώ δεν έχει συναντήσει από κοντά τον Αλεξάνδρου. «Έμαθα από τα περιοδικά ό, τι μάθατε κι εσείς. Αισθάνθηκα προδομένη, όπως θα αισθανόταν κάθε κοπέλα» είπε, ενώ συμφώνησε με τον Λιάγκα ότι ήταν λάθος να μιλήσει δημόσια τόσο νωρίς για τα αισθήματα της. «Είπα αυτό που ένιωσα. Λάθος μου" δήλωσε κι εξήγησε ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας της και θέλει να μοιράζεται όσα αισθάνεται.