Καινούργιου: Έξαλλος ο πατέρας της με τη σχέση της

29.04.2014
Καλεσμένη στην εκπομπή «ΌΛΑ» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου, όπου μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στον Alpha, το Δέστε Τους, αλλά και μια καινούργια εκπομπή που πρόκειται να κάνει με το κανάλι.

Αλλά να μας συγχωράει το Κατερινιώ, τούτα είναι κομμάτι βαρετά. Γιατί βλέπεις, για τα προσωπικά της ήτο ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Άσε, που για τη νέα της εκπομπή, που έχει να κάνει σου λέει με τη μόδα, δεν ήθελε να πει και πολλά. Αλλά και να έλεγε, θα βαριόμασταν. Μα για μόδα; Μόδα τώρα με την κρίση; Τέλος πάντων. Στα των προσωπικών της, η Καινούργιου μάς αποκάλυψε ότι οι γονείς της και δη ο πατέρας της στην αρχή της σχέσης της, είχε γίνει έξαλλος.

Γιατί; Επειδή, η κόρη του πήγε κι έμεινε στου Βασίλη Σταθοκωστόπουλου από τον πρώτο μήνα. Και δεν έφτανε αυτό, αλλά «χτύπησε» και τατουάζ το αρχικό του ονόματος του. «Εγκεφαλικό» για τον πατέρα Καινούργιο!

"Συζούμε από τον πρώτο μήνα. Στην αρχή ήταν πολύ παράξενο γιατί δεν το ήθελαν οι γονείς μου. Δεν μου έχει δώσει δαχτυλίδι ο Βασίλης. Έχω κάνει τατουάζ τα αρχικά του συντρόφου μου και ο μπαμπάς μου έγινε έξαλλος τότε. Έχει κάνει και ο σύντροφός μου τα δικά μου αρχικά", είπε χαρακτηριστικά.