Αποκάλυψη: Η Θεοδωρίδου δε θέλει να βλέπει τον Λιάγκα!

22.05.2014
Ούτε... ζωγραφιστό δε θέλει να βλέπει τον Γιώργο τον Λιάγκα η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Και άπαξ και τύχει να συναντηθούν, κάνει ότι δεν... υπάρχει.

«Στρίβει» σου λέει ο παρουσιαστής όταν τον βλέπει, ενώ εννοείται ότι δεν του λέει ούτε «γεια». Ο Λιάγκας με αφορμή τη συνέντευξη της Νατάσσας στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλλη, αποκάλυψε ότι η αοιδός είναι το... απωθημένο του, αλλά δεν του κάθεται!

Την παρακαλάει, σου λέει, να πάει στην εκπομπή του, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά. Και όχι τυχαία, αφού με τον παρουσιαστή έχουν... παρελθόν. Ο Λιάγκας κατά καιρούς πετάει τα «καρφιά» του για εκείνη, ενώ πέρυσι η Φαίη Σκορδά είχε αποκαλύψει στο Πρωινό mou ότι η Θεοδωρίδου τον βρίζει σε κοινές τους παρέες, ενώ λέει ότι είναι άξεστος.

Η ιστορία τους είχε και συνέχεια, αφού στις αρχές της σεζόν ο Λιάγκας είχε πει ότι η συνεργασία της Νατάσσας με τον Στέλιο Ρόκκο θα λήξει άδοξα, λόγω τσακωμών τους. Και μπορεί τότε η αοιδός να μην είχε μιλήσει και να το πήρε πάνω του αποκλειστικά ο Ρόκκος, που «ξεκατινιάστηκε» με τον παρουσιαστή, όμως του το κράτησε... μανιάτικο. Και πλέον δεν του μιλάει καθόλου.

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι το μεγάλο μου απωθημένο, αλλά δεν μου κάθεται (για συνέντευξη) τέσσερα χρόνια τώρα. Την έχουμε καλέσει πολλές φορές αλλά δεν μας καταδέχεται. Τα σπίτια μας είναι δίπλα… μεσοτοιχία! Δεν μιλάμε. Δεν μου λέει ούτε γειά τι να κάνουμε τώρα» αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης ο Λιάγκας.

Κα συνέχισε: «Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Μπορεί να μη με έχει προσέξει. Κάτι έχει γίνει τώρα και δεν... Τη θεωρώ όμορφη γυναίκα και φοβερή λαϊκή φωνή. Είναι μαγκάκι και μου αρέσει».