Το μπούστο της Ελεονώρας "αναστάτωσε" το ντέρμπι! (pic)

23.05.2014
Χωρίς Ελεονώρα Μελέτη είμαστε αυτή την εβδομάδα, αφού η εκπομπή της "έπεσε" θύμα των...εκλογών και δεν βγαίνει στον "αέρα".

Αλλά η παρουσιάστρια μόνο μαύρα δεν τα έβαψε. Το αντίθετο, είναι στα χάι της και αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τον ελεύθερο χρόνο της. Κι επειδή τελευταία έχει γίνει και τρελή... οπαδός του Παναθηναϊκού, η Μελέτη πήγε να δει την ομάδα και στο μπάσκετ. Μαζί με την κολλητή της και τον αδελφό της βρέθηκαν στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Και η παρέα βρέθηκε σε μεγάλα κέφια (ήταν και η νίκη της ομάδας) ενώ τράβηξαν και τις απαραίτητες selfie. Μάλιστα,η Ελεονώρα ανέβασε μία φωτογραφία που τη συνόδευσε με τη λεζάντα: " #oaka with the #family my bro dimitris meletis and my sis @majenco#basketball #pao #panathinaikos #panatha lets go !!!!".

Ωστόσο, ο φακός έκανε καλύτερη δουλίτσα και "τσάκωσε" την παρουσιάστρια με το εκρηκτικό της μπούστο να κάθεται στις πολυθρόνες των VIP πρώτη θέση παρκέ. Και βλέποντας την επίμαχη φωτό, οι γνωρίζοντες το άθλημα και την εξέλιξη του αγώνα, αποδίδουν την εκνευριστική αστοχία του ΠΑΟ στα τρίποντα στο...μπούστο. Γιατί, πώς να μπει το άτιμο το τρίποντο με την Ελεονώρα πρώτη μούρη; Ε;