Κυνηγημένοι στα Άχλα η Ελένη και ο Παντζόπουλος

23.05.2014
Ήρθε το καλοκαιράκι και ξεκίνησε κι επίσημα η... Αχλαδιάδα! Η Ελένη Μενεγάκη, τα τέκνα αυτής και ο Ματέο Παντζόπουλος τώρα που ζέστανε ο καιρός κατέβηκαν στην παραλία στα Άχλα για τις πρώτες τους βουτιές.

Και μαζί τους κατεβηκαν και οι παπαράτσι. Ή καλύτερα, έπιασαν πρώτο βράχο παραλία για να κλικάρουν γι ακόμη ένα καλοκαίρι το πιο πολυσυζητημένο και διάσημο ζεύγος της showbiz. Τι κι αν ο Ματέο/Μάκης έστειλε μέχρι και εξώδικα για να τούς αφήσουν στην ησυχία τους; Τι κι αν το ζεύγος και περισσότερο ο επιχειρηματίας όλο το χειμώνα έδειξε τη δυσφορία του στο παπαρατσίστικο κλικάρισμα; Του παπαράτσο το αυτί δεν... ιδρώνει!

Και κατέληξε να... ιδρώνει μόνο ο σύντροφος της Μενεγάκη. Γιατί βλέπεις ο Ματέο/Μάκης στη θέα του παπαράτσι, ρίχνει πάνω του πετσέτες, μαντήλια και παρεό για να κρύψει το πρόσωπο του. Να σκάει ο τζίτζικας και αυτός να κατεβαίνει στην παραλία σαν το κρομμύδι και σαν... κυνηγημένος. Το απόλυτο δράμα του να είσαι... σύντροφος διάσημης τηλεπερσόνας.

Κι επειδή είναι μεγάλο, από δίπλα το Λενιώ, βάζει τις καπελαδούρες και τις μαντήλες προφανώς σε... ένδειξη συμπαράστασης στο ανελέητο κυνηγητό. Γατί, στο κλεινόν άστυ όταν ο παπαράτσο την "συλλαμβάνει" σόλο είναι πιο ευδιάθετη και χωρίς καμουφλάρισμα.