Λιάγκας: Τα «μάζεψε» με... καρφιά για Ζέτα

29.05.2014
Λίγες μέρες πριν ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει μέσα από το Πρω1νο τη Ζέτα Μακρυπούλια, λέγοντας ότι δεν της πάει να φοράει μίνια, επειδή έχει άσχημα γόνατα.

Το σχόλιο του προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, αλλά του Λιάγκα το αυτί δεν... ίδρωσε. Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και είδε τη σέξι εμφάνιση της παρουσιάστριας στο 9Ο live του J2US.

Τρελάθηκε, σου λέει, ο παρουσιαστής με τη Ζέτα και του... πετάχτηκαν τα μάτια έξω, όπως χαρακτηριστικά είπε. Μάλιστα, τούτη τη φορά αποθέωσε τη Μακρυπούλια, λέγοντας ότι είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες. Και τής έβαλε και άριστα, παρακαλώ.

Αλλά Λιάγκας είναι αυτός και την «κωλοτούμπα» τη συνόδευσε με μπόλικα... καρφιά για τη Ζέτα κι αιχμές ότι έχει κάνει πλαστική! Αναρωτήθηκε ο άνθρωπος αν έχει βάλει στήθος ή είναι το φυσικό της. Και η Σάσα Σταμάτη τον ενημέρωσε πως είχε κάνει κάτι στο στήθος της πριν από δέκα χρόνια!

"Αγχώθηκα μην πέσει το μπούστο της και φανεί το επίμαχο σημείο. Η καλύτερή της εμφάνιση! Είναι αριστοκρατική", είπε τότε εκείνος.