Βερύκιος: Νέο ξέσπασμα για Σπυροπούλου & Alpha

29.05.2014
Τον καλύτερο και μεγαλύτερο υποστηρικτή στο πρόσωπο του Δήμου Βερύκιου βρήκε τις τελευταίες μέρες η Κων/να Σπυροπούλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Alpha την περασμένη Κυριακή ως καλεσμένος στο «Μες στην καλή χαρά» είχε υπερασπιστεί με πάθος την ξανθιά παρουσιάστρια για τα δημοσιεύματα με το πολυτελές αυτοκίνητο, που έλεγαν ότι τής δόθηκε ως... δώρο.

Ο Βερύκιος, που λες, επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης με νέο ξέσπασμα υπερασπίζοντας και πάλι την τιμή της Σπυροπούλου, αλλά και του Alpha. Και αφορμή για το ξέσπασμα του στάθηκε το δημοσίευμα της Espresso για την τσουχτερή κλήση που πήρε η ξανθιά παρουσιάστρια οδηγώντας μία BMW. Και τι δεν είπε ο Βερύκιος στο Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, απλά να παρακολουθεί.

«Έχω την τύχη να είμαι σε αυτό το κανάλι από την πρώτη ημέρα που λειτούργησε, φέτος κλείνω 20 ακριβώς χρόνια. Είχαμε μια μεγάλη περιπέτεια πριν από πέντε μήνες, καταφέραμε και ξεπεράσαμε τη δίνη, που πήγαν να μας κλείσουν που πήγαν να μας πάρουν το κανάλι, για πρώτη φορά στα χρονικά σε δικόγραφο η εισαγγελέας έγραφε πόσο κοστίζουν οι μετοχές του Alpha. Παράξενα και πρωτόγονα πράγματα» είπε.

Και συνέχισε, πάντα σε υψηλούς τόνους. «Την προηγούμενη Κυριακή βγήκα στο "Μες την καλή χαρά" και λέω στο ξεκάμπανο σε όλους ότι μαθαίνω ότι μια εισαγγελέας που έχει αυξημένη ιδιότητα, κυκλοφορούσε εχτές με ένα χαρτί, από ένα ανώνυμο μπλοκ, ότι η Κωσταντίνα Σπυροπούλου κυκλοφορεί και της έκαναν δώρο ένα αυτοκίνητο και γύρναγε μέσα στα γραφεία και έλεγε ‘κοιτάξτε – κοιτάξτε που ο Κοντομηνάς και ο Alpha δεν έχει λεφτά της αγόρασε ένα αυτοκίνητo και όταν το είπα στον καναπέ που καθόταν και η Κωνσταντίνα, δεν ήξερε τίποτα. Της λέω πήρες εσύ το αυτοκίνητο; Σου το έκαναν δώρο; Όχι, μου χάλασε το αμάξι μου και το έδωσα για σέρβις. Μάλιστα, το έδωσα πίσω και πρόλαβαν να με γράψουν» αποκάλυψε ότι του είπε η νεαρή παρουσιάστρια.

Και συνέχισε το ξέσπασμα του εναντίον της εφημερίδας που δημοσίευσε το θέμα με την κλήση, την οποία ιστορία η ίδια η Σπυροπούλου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της. Η Τσιμτσιλή προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, αλλά του Βερύκιου το αυτί δεν ίδρωσε, διότι σου λέει, δε χτυπάνε την «γκαζιάρα» Κων/να με την ιστορία αυτή, αλλά το κανάλι! Τι κι αν η Τσιμτσιλή προσπαθούσε να εξηγήσει ότι «πουλάει» η Σπυροπούλου, άρα και η κλήση που «έφαγε» γι αυτό και ασχολούνται με αυτήν. Τίποτε ο Βερύκιος.