Το "τερμάτισε" η Μπάρμπα με τα εγκώμια για Σπυροπούλου

06.10.2014
Καλεσμένη στην εκπομπή της Κων/νας Σπυροπούλου ήταν το πρωί του Σαββάτου η Βάνα Μπάρμπα και η ηθοποιός συγκινήθηκε μέχρι δακρύων.

Βλέπεις, οι συνεργάτες της εκπομπής έφτιαξαν ένα αφιέρωμα στην ηθοποιό κι εκείνη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της από τη συγκίνηση. Αλλά και το θαυμασμό της μόλις είδε φωτογραφίες από τα νιάτα της. Μάλιστα ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός που αναφώνησε στον "αέρα" της εκπομπής: "Καλά ήμουν όμορφη γ@μω το σόι μου".

Και φανταζόμαστε ότι το ντελίριο ενθουσιασμού ευθύνεται που η σέξι ηθοποιός το "τερμάτισε" με τα εγκωμιαστικά σχόλια στη Σπυροπούλου. Τέτοια δουλειά έκαναν για την καλεσμένη, να μην ανταποδώσει κι εκείνη με μια υπερβολή παραπάνω;

"Η κυρία από δω θεωρώ ότι είναι η συνέχεια της Ελένης» ήταν η απάντηση της Βάνας στην ερώτηση του Αντώνη Λουδάρου αν βλέπει κάποιον σταρ αυτή τη στιγμή που να είναι όπως ήταν εκείνη στα ντουζένια της. Βέβαια, εμείς περιμέναμε να επιλέξει κάποια από το σινάφι της ως "διάδοχο", αλλά η ηθοποιός προτίμησε να ανακυρήξει με δόξες και τιμές τη διάδοχο της... Μενεγάκη!

Όσο για τη Σπυροπούλου; Χαμήλωσε βλέμμα και συνεσταλμένα, ευχαρίστησε την καλεσμένη για τα λόγια της, που την τιμούν...