Σεισμός! Έγκυος η Ελένη Μενεγάκη;

08.10.2014
"Σεισμό" έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του περιοδικού You, σύμφωνα με το οποίο η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος στο παιδί του Ματέο Παντζόπουλου!!!

Αν και ουκ ολίγες φορές δημοσιεύματα ήθελαν τη "βασίλισσα" της τιβί να περιμένει το τέταρτο παιδί της, τούτη τη φορά το εν λόγω περιοδικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας... αδιάσειστα στοιχεία, που κάνουν το δημοσίευμα να μοιάζει πέρα για πέρα αληθινό! Σύμφωνα με αυτό, η Ελένη διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δημοσιεύει φωτογραφίες της έξω από το ιατρείο του γυναικολόγου της Γ.Σ. στην Κηφισιά.

Μάλιστα, σε αυτές διακρίνονται το ανοιχτό κουμπί στο παντελόνι της, αλλά και η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. Αν και η αλήθεια είναι ότι στην εκπομπή, ακόμη και όταν η παρουιάστρια φορά στενά ρούχα δε διακρίνεται το παραμικρό που θα "μαρτυρούσε" το γλυκό της μυστικό.

Σύμφωνα, δε, με το δημοσίευμα, στενοί της συνεργάτες φέρονται να είπαν ότι η Μενεγάκη το προηγούμενο διάστημα είχε έντονη αδιαθεσία και... ληγούρες! Κι επειδη σε τέτοιες περιπτώσεις, μια εγκυμοσύνη δε μένει ποτέ κρυφή, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για την επιβεβαίωση της.

Μέχρι να γίνει, όμως, αυτό η Ελένη - εκτός από τις δικαστικες διαμάχες με τον Γιάννη Λάτσιο - θα απασχολήσει και με την εγκυμοσύνη της. Για να μην πούμε τι έχει να γινει όταν αυτή επιβεβαιωθεί. "Φωτιά" στην AGB Θα βάλει και αλί αλί και τρισαλί για την... Τατιάνα Στεφανίδου!