Ελένη: Οι εξηγήσεις σε προσβλητικό μήνυμα τηλεθεάτριας

08.12.2014
Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μοιράζει με το τσουβάλι τα δώρα κάθε μέρα και η εκπομπή της να έχει καταντήσει... τηλεμάρκετινγκ, όμως, ο λαός της είναι απαιτητικός. Σε σημείο παρεξηγήσιμο και παρεξηγιάρικο.

Και φτάνουν μάλιστα την Ελένη να δίνει εξηγήσεις για να λύσει τις παρεξηγήσεις. Για παράδειγμα, μία τηλεθεάτρια έστειλε στην παρουσιάστρια μήνυμα στο twitter, όπου αμφισβητούσε τον τρόπο που δίνουν τα δώρα και πόσο... νόμιμα γίνεται η όλη διαδικασία.

Η προσβολή αυτή ήτο βαριά και ασήκωτη, προκαλώντας την έντονη ενόχληση της Μενεγακη, η οποία απάντησε και στο Twitter αλλά και από τον «αέρα» της εκπομπής, στην τηλεθεάτρια.

«Όταν κάποιες φορές το τηλεφωνικό κέντρο είναι φουλ, μπορεί να δείχνει σα να μην απαντάει κανείς. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν γίνεται ποτέ, γιατί εδώ και που κλείνει η εκπομπή συνεχίζει να χτυπάει το τηλεφωνικό κέντρο. Θέλω να σας πω ότι παίρνετε τηλέφωνο και μετά. Όταν το τηλέφωνο δεν απαντάει να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν κάθεται και το κοιτάζει να βαράει. Μιλάνε ασταμάτητα, αλλά κάποιες φορές δείχνει σαν να καλεί. Είναι θέμα τηλεφωνικής γραμμής. Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι δεν το σηκώνω. Μην παρεξηγείστε τόσο πολύ. Να διαλέξουμε εμείς τον κόσμο που θα πάρει τα δώρα; Τι μας νοιάζει; Ούτε που ξέρουμε που πάνε τα δώρα. Τι κέρδος έχουμε εμείς; Για μας δεν έχει διαφορά. Εμείς ψάχνουμε να σας βρούμε και να σας δώσουμε δώρα χωρίς κανένα αντίτιμο, ούτε σας βάζουμε να παίρνετε τηλέφωνα και να καλείτε, ούτε τίποτε... σας τα δίνουμε με την καρδιά μας, μην τα ακούμε και από πάνω» είπε φανερά ενοχλημένη.