Αλιμπέρτη: Επιστρέφει στην τιβί παρέα με το γιο της!

09.12.2014
Τα τελευταία χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα, αλλά να που είναι έτοιμη να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Και η επιστροφή της αναμένεται να έχει ενδιαφέρον, αφού η παρουσιάστρια και ηθοποιός θα κάνει τηλεοπτικό come back έχοντας στο πλευρό της το γιο της, Μιχαήλ Άγγελο. Πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα αποκάλυπταν τα τηλεοπτικά σχέδια της Σοφίας μετά του υιού, όμως, εκείνη τα είχε διαψεύσει.

Αλλά όπου... «υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» και τώρα μαθαίνουμε ότι από Φλεβάρη μάνα και γιος έρχονται στις οθόνες μας μέσα από μία ταξιδιωτική εκπομπή. Σύμφωνα με δημοσίευμα, εταιρεία παραγωγής πρότεινε στον ΣΚΑΪ μία καινούργια εκπομπή στην οποία θα παρουσιάζονται διάφορα μέρη της Ελλάδας, οι συνήθειες των κατοίκων, τα τοπικά ήθη και έθιμα, αλλά και τα τραγούδια και οι τοπικοί χοροί.

Για την παρουσίασή της πρότειναν την Αλιμπέρτη που αποφάσισε να έχει μαζί της το μεγάλο της γιο. Εξάλλου, ο Μιχαήλ Άγγελος τον καιρό που η μητέρα του παρουσίαζε το πρωινό του σαββατοκύριακου είχε τη δική του στήλη για την τεχνολογία. Αν, λοιπόν, πάνε όλα καλά, η εκπομπή θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2015.