Ιωάννου: Πήγε στου Λιάγκα να (μη) μιλήσει για Γερμανού!

03.02.2015
Για το χωρισμό της Ναταλίας Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν. Ωστόσο, τα περισσότερα τα ακούσαμε στο Πρωινό, αφού η περίπτωση του ζεύγους για μέρες ήταν το αγαπημένο θέμα της εκπομπής.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν εκείνος (και το… ρεπορτάζ του) που επέμενε ότι Γερμανού και Ιωάννου έχουν χωρίσει και παραμένουν μόνο φίλοι.

Κι ενώ έχουν κάνει τόσα σχόλια (που δεν τα λες και κολακευτικά) για το ζεύγος, ο Ιωάννου κάνει τη μεγάλη έκπληξη και πηγαίνει το πρωί της Τρίτης (3/2) καλεσμένος στο Πρωινό! Θάρρος; Μεγάλο. Ωστόσο, δε μπορούμε να καταλάβουμε, αφού ήξερε που πήγαινε, δείχνοντας θάρρος, αρνήθηκε και μάλιστα ενοχλήθηκε όταν τον ρώτησαν για το χωρισμό του με τη Ναταλία.

«Είμαστε μια χαρά και όλα αυτά είναι βλακείες. Είναι μια χαρά τα πράγματα» είπε για όσα ακούστηκαν, θέλοντας να αποφύγει περαιτέρω ερωτήσεις


Αλλά του Λιάγκα (και πολύ σωστά) το αυτί δεν ίδρωσε και συνέχισε σα να μην άκουσε τον καλεσμένο του τι είπε. «Προφανώς μια κρίση υπήρξε...» σχολίασε προκαλώντας τον εκνευρισμό του Ιωάννου. «Είπαμε όμως να μη το συζητήσουμε άλλο... Είπαμε είμαστε μια χαρά» αρκέστηκε να σχολιάσει.