Ελένη: Διώχνει από την εκπομπή την έγκυο Ελιάνα

04.02.2015
Σε λιγότερο από ένα μήνα τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θα φέρουν στον κόσμο τα μωράκια τους.

Ωστόσο και οι δύο γυναίκες, αν και σχεδόν ετοιμόγεννες (ειδικά η Ελιάνα) συνεχίζουν να είναι κανονικά στις τηλεοπτικές επάλξεις. Ωστόσο, η περίπτωση της συνεργάτιδας της έχει προβληματίσει και αγχώσει τα μάλα την Ελένη, η οποία το μεσημέρι της Τετάρτης (4/4) της ζήτησε να φύγει από την εκπομπή και να μείνει στο σπίτι της και να ξεκουραστεί

«Εγώ που σε βλέπω κουράζομαι περισσότερο. Κάτσε σπίτι σου να ξεκουραστείς» της είπε αρχικά, για να της απαντήσει εκείνη: «Και εγώ σε έβλεπα άλλα χρόνια και δεν κουραζόσουν».

«Εγώ έχω και άλλες υποχρεώσεις εδώ. Εσύ είσαι σε πιο χαλαρή κατάσταση. Σ’ έχω έννοια έτσι όπως σε βλέπω να κατεβαίνεις τα σκαλιά, να περπατάς και να μην βαριανασαίνεις» επέμενε η προστατευτική Ελένη.

Αλλά το αυτί της συνεργάτιδας της δεν ίδρωσε, εξηγώντας ότι δεν της αρέσει αυτό που κάνει και αν θέλει να της πάνε το αναπηρικό για να τη σέρνουν. «Αρκεί να μη με στείλετε σπίτι μου. Έχω στείλει ένα δραματικό μήνυμα στον άντρα μου και στη μαμά μου ότι με διώχνετε» είπε χαρακτηριστικά. Και η Ελένη δυσανασχέτησε: «Καλέ, εμείς; Αχ, τι πάθαμε!».