Λιάγκας: Ο έντονος προβληματισμός για τα νούμερα

05.02.2015
Με τις δηλώσεις της Κων/νας Σπυροπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξη, για τις απολύσεις στην εκπομπή της με αφορμή τα χαμηλά νούμερα, ασχολήθηκαν στο Πρωινό.

Και με αφορμή αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη δική τους περίπτωση και με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε τον έντονο προβληματισμό του για τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει τις τελευταίες μέρες η δική τους εκπομπή.

«Παιδιά, να είμαστε ειλικρινείς. Κι εμείς τώρα δεν πάμε καλά στα νούμερα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι πρώτος και ποιος δεύτερος, με ενδιαφέρουν τα καλά νούμερα. Αυτές τις μέρες τα ψυχαγωγικά προγράμματα δεν πάνε καλά. Κι εμείς δεν πάμε καλά» είπε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες το Πρωινό μπορεί να κρατά την πρωτιά στην τηλεθέαση, όμως, στα νούμερα έχει σημαντικές απώλειες. Την Τετάρτη (4/4) για παράδειγμα το Πρωινό έκλεισε με 24,7% στο γενικό και 20,1% στα νεανικά. Ο Μάρκος Σεφερλής ακολούθησε με 16,8% και 19,6% αντίστοιχα, ενώ λόγω της πολιτικής επικαιρότητας η Πόπη Τσαπανίδου ακολουθεί τις τελευταίες μέρες σε απόσταση αναπνοής, κάνοντας 16,5% στο γενικό και 14,6% στα δυναμικά.