Γερμανού: Ο νέος συνοδός & η καρφάρα για... Ιωάννου!

18.03.2015
Την Τετάρτη (18/3) εβδομαδιαίο περιοδικό αποκαλύπτει ότι ο Μάνος Ιωάννου φέρεται να βρήκε - κιόλας - στο πρόσωπο της Βαλέριας Χοψονίδου (αδελφή Ολυμπίας) τον έρωτα.

Το προηγούμενο βράδυ (17/3) η Ναταλία Γερμανού προβλημάτισε τους followers της με ένα μήνυμα - καρφάρα που ανέβασε στο twitter. Η παρουσιάστρια "ανέβασε" ένα μήνυμα με αποδέκτες τους... πηδήκουλες που έχει γεμίσει ο τόπος!

«Να τις κάνετε χαρούμενες ρε… Να τις πηγαίνετε βόλτες, να τους κρατάτε το χέρι, να τις φιλάτε στον κόσμο. Πάρτε της ένα δώρο από την καρδιά σας, να χαμογελάσει, πηγαίνετε σπίτι της ενώ δεν το περιμένει...Από πηδίκουλες γέμισε ο τόπος!» έγραφε χαρακτηριστικά το μηνυμα.

Πάντως, στους περισσότερους το μυαλό πήγε στον Ιωάννου, και μπορούμε να πούμε ότι η σπόντα "κλείδωσε" την επόμενη μέρα με το δημοσίευμα για τον φερόμενο νέο έρωτα του Ιωάννου.

Στο Πρωινό, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, αναφέρθηκαν στο δημοσίευμα του περιοδικού Hello, με τον Θέμη Γεωργαντά να αποκαλύπτει ότι η Ναταλία έχει νέο συνοδό! "Η Ναταλία Γερμανού αυτή την περίοδο βγαίνει με τον Γκούφη. Είναι ένα σκυλάκι που μάζεψε από το δρόμο» είπε χαρακτηριστικά.