Σκορδά - Λιάγκας: Τσακώνονται μεταξύ τους για τα νούμερα!

23.03.2015
Κόλλημα με τα νούμερα έχει ο Γιώργος Λιάγκας και στο… ψιλό τον πήρε μέχρι και η Φαίη Σκορδά. Την περασμένη Παρασκευή (20/3) ο παρουσιαστής έλειπε από το Πρωινό, λόγω υποχρεώσεων με το Voice.

Και τη θέση του πήρε ο Νίκος Μουτσινάς. Τη Δευτέρα (23/3) με την επιστροφή του η Φαίη θέλησε να… πικάρει τον «νουμεράκια» σύζυγο, λέγοντας με νόημα: «Και την Παρασκευή πάντως καλά τα πήγαμε».

Η μπηχτή από το ίδιο του το στεφάνι δεν άρεσε καθόλου του Λιάγκα, ο οποίος πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση. «Τι εννοείς πήγατε καλά; Εννοείς χωρίς εμένα; Εντάξει δε σκίσατε κιόλας. Δεν κάνατε και τα υψηλότερα νούμερα που έκανε ποτέ αυτή η εκπομπή" είπε.

Για να συμπληρώσει από δίπλα ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος επίσης έλειπε την Παρασκευή και προφανώς ήθελε να δείξει ότι έκανε αίσθηση και η δική του η απουσία. «Και εσύ πέρυσι που έλειπες με την εγκυμοσύνη καλά πήγαμε» είπε ο… σπιούνος.

Και τον άκουσε ο Λιάγκας και πήρε τα πάνω του. «Κοίτα να δεις αυτή η εκπομπή έχει αποδείξει πως και πέρυσι που έλειπες με την εγκυμοσύνη πηγαίναμε καλύτερα» είπε.