Η αποστεωμένη Ρούλα απειλεί να βάλει... κελεμπία! (φωτό)

31.03.2015
Το τελευταίο διάστημα, η Ρούλα Κορομηλά έχει χάσει κάμποσα κιλά και η σχεδόν αποστεωμένη σιλουέτα της έχει προκαλέσει ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους.

Εξάλλου, κάθε φορά που η παρουσιάστρια «ανεβάζει» στα social media φωτογραφία της τα σχόλια των followers της, που δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για την εικόνα της, «πέφτουν» βροχή. Το ίδιο συνέβη και με την τελευταία φωτό που «ανέβασε» στο Instagram και το μίνι αποκαλύπτει τα αποστεωμένα πόδια της.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται ότι δυσανασχετεί με τα σχολιανά που ακούει και διαβάζει και συνόδευσε την επίμαχη φωτογραφία με το εξής σχόλιο: «Ο ένας έτσι, ο άλλος αλλιώς, με ταράξατε πια… Θα βάλω κελεμπία για να ησυχάσουμε… Απαπαπαπα, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα…»

Η ίδια δηλώνει ότι κάνει γυμναστική και διατροφή και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει χάσει 15 κιλά! Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι η εικόνα της, και να μη θέλεις, μία ανησυχία, έναν προβληματισμό, στον βγάζει. Και όπως της είχε γράψει πριν καιρό η Ναταλία Γερμανού... έχεις γίνει σαν τον Ιωάννη το νηστευτή!