Παγιατάκη: Η άγνωστη κόντρα με Ελένη & η απρόσμενη επίθεση

31.03.2015
Η Ελένη Μενεγάκη και η Βίκυ Παγιατάκη πριν 10 χρόνια υπήρξαν συνεργάτιδες, αφού η δεύτερη ήταν η αστρολόγος στην εκπομπή της, την πρώτη χρονιά που πήγε στον Alpha.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε και το καταλάβαμε καλά το πρωί της Τρίτης (31/3) είναι ότι οι γυναίκες δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Για την ακρίβεια, η μία δε… λατρεύει την άλλη! Και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Παγιατάκη στο Mega με ΜΙΑ.

Η γνωστή αστρολόγος ευχήθηκε στην παρουσιάστρια και το σύντροφό της για το μωρό, φρόντισε όμως να αφήσει το υπονοούμενο για τη σχέση τους! «Θα ευχηθώ στην Ελένη και στον κύριο Παντζόπουλο να τους ζήσει το παιδάκι τους, να είναι ευτυχισμένοι και τίποτε άλλο», δήλωσε κοφτά. Αλλά ο Μάρκος Σεφερλής δεν το άφησε να πέσει κάτω και της είπε με χιούμορ «Τώρα γλείφεις την Ελένη με αυτό που κάνεις».

Και η Παγιατάκη τού απάντησε: «Όχι, ευχή δίνω. Η Ελένη ξέρει ότι δεν την λατρεύω, όπως δεν με λατρεύει κι αυτή. Αλλά η ευχή για μια μανούλα και έναν κύριο που έκανε ένα παιδάκι, είναι ευχή μέσα από την καρδιά και έτσι πρέπει να γίνεται. Το να κάτσω να αναλύσω το παιδί της χωρίς να μου το πει η ίδια και χωρίς να είναι και το βασιλόπουλο που θα βασιλέψει το κόσμο, δεν το κρίνω απαραίτητο να το κάνω».

Ο Σεφερλής επέμενε να την τσιγκλάει. «Μην το λες, η Ελένη είναι βασίλισσα της πρωινής, της μεσημεριανής και της απογευματινής ζώνης αλλά και της βραδινής, γιατί αν έκανε σόου δεν θα έσκιζε;», της είπε. Για να λάβει πληρωμένη απάντηση από την Παγιατάκη, που δε μασάει σε κάτι τέτοια. «Βρε Μάρκο, κι εγώ αν ήμουν 1,80 ψηλοκάπουλη θα πήγαινα στη Victoria's Secret»