Μελέτη: Άγριο "κράξιμο" από ομοκάναλή της!

03.04.2015
Μία σκληρή κριτική από εκεί που δεν την περίμενε, δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη για το νέο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει στο Epsilon. Η Νάνσυ Νικολαϊδου δε "μάσησε" τα λόγια της και τα έχωσε κανονικά και με το νόμο στην παρουσιάστρια.

Η γνωστή δημοσιογράφος, που συμμετέχει στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, Αποκαλυπτικά, αν και ανήκει στο ίδιο κανάλι με την Ελεονώρα, μέσα από τη στήλη της, στο TV Έθνος δε δίστασε να γράψει ανοιχτά τη γνώμη της, με αφορμή την Ελένη Μενεγάκη. Γιατί, μπορεί πριν καιρό η Ελεονώρα μέσα από το Hashtag της να είχε "κράξει" τους ανθρωπους στο διαδίκτυο ότι "αντιγράφουν" μία είδηση χωρις να τη διασταυρώσουν, όμως, η ίδια έπεσε σε μέγα ατόπημα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αφού είχαν ως θέμα τη "γέννα" της Ελένης, η οποία όμως τότε δεν είχε καν γεννήσει!

Έτσι, γράφει η Νικολαϊδου για το απίστευτο αυτό σκηνικό: «Το θεικότερο όλων ήταν δε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του “Ε”, όπου η Ελεονώρα Μελέτη πλημμυρισμένη σοβαρότητα και “εγκυρότητα”, έσπευσε να μας πληροφορήσει για τα γεννητούρια της Ελένης και να της στείλει και τα συχαρίκια της! Ναι, αυτή ήταν μία μεγάλη τηλεοπτική στιγμή στην οποία πρέπει να υποκλιθούμε όλοι μας. Μία στιγμή θλιβερή γιατί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι ο καθρέφτης ενός καναλιού και όταν αυτό το κανάλι είναι ένα μικρό κανάλι που με μεγάλη προσπάθεια και με το ατελείωτο τρέξιμο κάποιων ανθρώπων νυχθημερόν προσπαθεί να μπει δυναμικά στο τηλεοπτικό προσκήνιο, είναι κρίμα κάποιοι άλλοι έτσι ελαφρά την καρδία να το ρίχνουν στα βράχια, είτε από πραγματική άγνοια του αντικειμένου τους, είτε από τεμπελιά, είτε από την τάση υποτίμησης που μπορεί να έχουν κατά βάθος για όλο αυτό που έχουν κληθεί να κάνουν. Απορία: Με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο αυτοματισμό διασταυρώνονται και όλες οι πολιτικό-οικονομικές ειδήσεις της ημέρας; Αλλά όπως ήδη σου είπα, στα χρόνια της δημοσιογραφίας του… φαίνεσθαι τι σημασία έχει το… είναι;»