Σκορδά: Λύγισε στον "αέρα" της εκπομπής

03.04.2015
Καλεσμένο τον Γιάννη Βαρδή είχαν την Παρασκευή (3/4) στο Πρωινό, σε μία σπάνια εμφάνιση μετά το θάνατο του πατέρα του. Και ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση για τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Ο Γιάννης μίλησε για τη μάχη που έδωσε ο πατέρας του με την αρρώστια, τονίζοντας ότι ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος. "Αξέχαστη περίοδος... όσο περνούσε ο καιρός είχε γίνει αρκετά ευσυγκίνητος, έκλαιγε κάποιες φορές, δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του, αν ήταν αισιόδοξος. Το πάλεψε πολύ ο πατέρας μου... Του είπα όλα όσα ήθελα, ήμασταν μαζί όλη μέρα...» εξομολογήθηκε αρκετά συγκινημένος.

Και πρόσθεσε: " Δεν ξέρω αν είχε καταλάβει ότι έρχεται το τέλος. Εγώ, και η αδερφή μου πιστεύαμε ότι θα το ξεπεράσει. Με την αρρώστια του άλλαξε έγινε πιο ευσυγκίνητος και οξύθυμος και δεν τον είχα συνηθίσει... Ο πατέρας μου μου λείπει πολύ».

Μάλιστα, στο σημείο που αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που τον άκουσε ο πατέρα του να τραγουδά, η Φαίη Σκορδά, που σε όλη τη διάρκεια ήταν συγκινημένη, βούρκωσε, με τον Γιώργο Λιάγκα να την χαϊδεύει τρυφερά στο κεφάλι.