Η Ελένη γέννησε κι έχει κορμί λεχώνας! (φωτό)

03.04.2015
Στο σπίτι με τα παιδιά της είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής (3/4) η Ελένη Μενεγάκη, η οποία πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Μάλιστα, όπως και στις τρεις προηγούμενες γέννες, η Ελένη δεν χάλασε το χατήρι των δημοσιογράφων και πάντα φιλική βγήκε από την κεντρική είσοδο, κάνοντας δηλώσεις. Μόνο που ετούτη η φορά ήταν διαφορετική. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του μεγάλου έρωτα που ζει με τον Μάκη Παντζόπουλου, ενώ για πρώτη φορά το ζευγάρι έκανε επίσημη εμφάνιση ως ολοκληρωμένη οικογένεια.

Η Ελένη βγήκε από την κεντρική είσοδο, πιασμένη από το χέρι με τον αγαπημένο της, ο οποίος δε σταμάτησε λεπτό να χαμογελά -κι ας είχε να αντιμετωπίσει τις τηλεοπτικές κάμερες, που δεν είναι και το καλύτερό του. Κι αν πίσω στο 2005, όταν η Μενεγάκη είχε γεννήσει την κόρη της, Λάουρα φορούσε μπλουζάκι που έγραφε: "Δε θέλω βλακείες, είμαστε ολόιδιες" τώρα μπλουζάκι φορούσε ο Μάκης, που έγραφε ότι "Οι πραγματικοί άνδρες αλλάζουν πάνες"! Κι έκλεψε δίχως άλλο την παράσταση.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον μας κέντρισε και η Ελένη, η οποία σε αντίθεση με άλλες "επώνυμες", βγήκε από το μαιευτήριο με κορμί... λεχώνας! Με την κοιλίτσα της ακόμη φουσκωμένη, με το αέρινο φόρεμα της. Γιατί πώς να το κάνουμε, δεν έχουμε συνηθίσει τη λεχώνα με skinny τζιν κι εφαρμοστό μπλουζάκι.