Βατίδου: οι αποκαλύψεις για τη σχέση με τον Κούγια

11.06.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Εύη Βατίδου, η οποία αποκάλυψε πώς είναι η σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της Αλέξη Κούγια.

Σε ερώτηση της Στεφανίδου που αφορούσε τις κοινές διακοπές του πρώην ζευγαριού, η Βατίδου εξήγησε το περίεργο σύστημα που ακολουθούν με τον πρώην σύζυγό της.

«Με τον Αλέξη οι σχέσεις μας είναι άψογες. Δεν με πειράζει να περνάω ένα μήνα το χρόνο με τον Κούγια. Στις περσινές μας διακοπές στο σκάφος, δεν ήμασταν οι δυο μας και τα παιδιά, είχε ο καθένας τους φίλους του, απλά στο σκάφος ήμασταν οι τέσσερίς μας».

Μιλώντας για τις ατυχείς σχέσεις που είχε στην μετά Κούγια εποχή, το πρώην μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήμουν με κανά δύο βλαμμένους. Είμαι μια προσωπικότητα πολύ δυναμική. Υπάρχουν και τα παιδιά, τα πράγματα είναι δύσκολα. Και η αλήθεια είναι πως δεν ερωτεύτηκα».

Όσο για το πώς θέλει η Βατίδου τον άντρα, σίγουρα όχι σαν τον Αλέξη Κούγια

«Θέλω να μου ταιριάζει, να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Ο Αλέξης με είχε γυρίσει σε όλα τα μπουζούκια. Δεν θέλω μια τέτοια ζωή. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω τη βραδιά μου και να μπω σε μια αρένα η οποία βρωμάει. Δεν μπορώ να λειτουργήσω.

Οι Έλληνες έχουν αυτό τον τρόπο διασκέδασης. Πρέπει ο άντρας να είναι άλλο μυαλό, άλλο επίπεδο. Θέλω να ταξιδέψω μ' αυτόν τον άνθρωπο, να τον ερωτευτώ. Θέλω να είναι ξένος, να έχει μόρφωση, επίπεδο, ίσως να έχει παιδιά, να είναι ο άντρας της ζωής μου.

Και φυσικά πρέπει να τον εγκρίνει ο Αλέξης. Σε μία σχέση δεν θα πάρω την άδειά του αλλά αν μιλάμε για κάτι σοβαρό, ένα δεύτερο γάμο, θα πρέπει να συμφωνήσει. Θ κάνουμε όλοι μαζί παρέα πια».