Κοντού: Πήγε στα Καρντάσιανς & τα «έχωσε στον Αρναούτογλου!

11.06.2015
Μπορεί το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να βρήκε τον…. Μαστοράκη του με καλεσμένο το Νίκο Μαστοράκη, όμως, το βράδυ της Τετάρτης (10/6) βρήκε τον… μάστορά του στο πρόσωπο της Μάρως Κοντού.

Δεν ξέρουμε αν το περίμενε από αλλού, σίγουρα το βρήκε από τη σπουδαία ηθοποιό, η οποία δε δίστασε να τα «χώσει» στον κεντρικό παρουσιαστή, αφήνοντας τον… παγωτό!

Η Κοντού ήταν ενοχλημένη με το πώς είχε χειριστεί το θέμα των γκέι ο Αρναούτογλου όταν είχε καλεσμένο τον Κώστα Κούντο, πριν λίγες μέρες. Και του έκανε, λοιπόν, αυστηρή παρατήρηση.

«Έκανες ένα φάουλ προ ημερών. Ήσουν κάπως περίεργος σε κάτι ερωτήσεις που έκανες σε έναν τραγουδιστή που καθόταν εδώ, ότι πήγε σε μια εκδήλωση των gay και τον ρώταγες αν είναι gay. Είναι κακό που πήγε σε gay καλλιστεία; Και επειδή δεν ήταν gay; Εσένα αν σου πουν να παρουσιάσεις μια τεράστια επίδειξη μόδας από gay σχεδιαστή, gay μοντέλα, δεν θα πας; Έτσι όπως το παρουσίασες εκείνο το βράδυ, δεν ήταν καλό. Ήταν λιγάκι σαν να έχεις άποψη», είπε χαρακτηριστικά η σπουδαία ηθοποιός.

Ο Αρναούτγλου, που είναι λαλίστατος, δεν είχε και πολλά να πει. Προσπάθησε, όμως, να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι τον ρωτούσε επειδή ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι gay! Αλλά της Κοντού δεν ίδρωσε το αυτί.

Και συνέχισε: «Νομίζω πως δεν πρέπει να συζητάμε καν για τους gay. Υπήρχαν gay στη ζωή μας, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Και τι έγινε; Εκεί έχουμε μείνει; Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Δεν το βρίσκω ότι πρέπει να το συζητάμε καν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι αυτό που του αρέσει, αρκεί να μην ενοχλεί εμένα. Είναι πανέξυπνοι, είναι ευγενέστατοι και αυτοί που έχουν ξεπεράσει αυτό το πράγμα και το δέχονται, είναι πολύ πετυχημένοι άνθρωποι. Και είναι σε ισορροπία με τον εαυτό τους, είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό. Μήπως έκανα κι εγώ λάθος, αλλά κάτι δεν μου άρεσε».