Χωρισμός ΣΟΚ για πρωταγωνίστρια αγαπημένης σειράς

29.09.2015
Σχεδόν δύο χρόνια μετά τον χλιδάτο γάμο της, γνωστή πρωταγωνίστρια έκανε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της κάτω από παράξενες συνθήκες.


Ο λόγος για την ξανθιά ηθοποιό της σειρά Big Bang Theory, Κάλεΐ Κουόκο (Kaley Cuoco) η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον τενίστα Ράιαν Σουίτινγκ (Ryan Sweeting).

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 31 Δεκέμβρη του 2013, και ο πανικός που είχε δημιουργηθεί στα social media και ειδικά στο Instagram της ηθοποιού δεν είχε προηγούμενο.

Όλες αυτές οι φωτογραφίες της ευτυχίας με το ροζ νυφικό της ηθοποιού σβήστηκαν με μιας από το λογαριασμό της στο Instagram ενώ ο εκπρόσωπος του ζευγαριού που ανακοίνωσε και το χωρισμό, ζήτησε να σεβαστούν όλοι τη δύσκολη στιγμή που περνά το πρώην ζευγάρι.

Οι φήμες περί διαζυγίου ξεκίνησαν από την άνοιξη όπου τότε η 29χρονη ηθοποιός αρνήθηκε πως υπάρχει πρόβλημα στο γάμο της.


Τελικά, και σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly, ήταν η Κάλεϊ εκείνη που ζήτησε το διαζύγιο με την αιτιολογία των αγεφύρωτων διαφορών.

Ευτυχώς για την ίδια, ο πρώην είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, οπότε οι οικονομικές διαφορές θα ρυθμιστούν εύκολα και γρήγορα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως για κάθε επιεσόδιο της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί αμοίβεται με 1 εκατομμύριο δολάρια.

More of Shape 💅🏿

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kaley Cuoco (@kaleycuoco) στις

Εν το μεταξύ, στα έγγραφα που υπέγραψε η Κουόκο, ζητά να αποδεσμευτεί από το επώνυμο του συζύγου, το οποίο είχε με καμάρι προσθέσει δίπλα στο δικό της. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί μετά από μόλις τρεις μήνες σχέσης!