"Καρφί" Λιάγκα για Ουγγαρέζο: "Θα γίνει παρουσιαστής πρώτης γραμμής όταν... [vds]

05.05.2016
Καλεσμένος στο 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τα όσα είπε ο φίλος κι επί χρόνια συνεργάτης του αναφέροντας πως από όλα όσα δήλωσε, εκείνος κρατάει το ότι ο Ουγγαρέζος θέλει του χρόνου να κάνει πρωινό στην τηλεόραση.

“Του το εύχομαι από την καρδιά μου", ανέφερε ο παρουσιαστής του “Πρωινού”, αλλά φαίνεται πως ο Δημήτρης έβλεπε την εκπομπή και του έστειλε sms επί τόπου.

«Μου έστειλε μήνυμα ο Ουγγαρέζος: 'Είπες ότι του χρόνου θέλω να κάνω πρωινό;'. Θα δώσω κι εγώ μια συμβουλή στον Δημήτρη από τον αέρα. Ο Δημήτρης επειδή είναι πολύ ταλαντούχος άνθρωπος και πολύ καλός παρουσιαστής, θα γίνει πρώτης γραμμής παρουσιαστής όταν σταματήσει να διαβάζει τι λένε τα site για αυτόν και τι είπε ο ένας και τι είπε ο άλλος. Εγώ όταν το έκανα απελευθερώθηκα. Και το συμβουλεύω όλους τους ανθρώπους. Τα site, οι τηλεκριτικοί κάνουν τη δουλειά τους.»

Μάλλον σφάξιμο με το γάντι θα χαρακτήριζε κανείς την παραπάνω ατάκα και η Φαίη Σκορδά επενέβη εκείνη τη στιγμή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα διαφωνήσω. Eίναι ήδη πρώτης γραμμής παρουσιαστής».

Σε εκείνο το σημείο έσπευσε να διευκρινίσει ο Λιάγκας: «Ναι, ρε παιδί μου, δεν το είπα υποτιμητικά, καθόλου υποτιμητικά».