Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα με πρόσωπο-έκπληξη στο πάνελ της [video]

01.10.2018
Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα με πρόσωπο-έκπληξη στο πάνελ της [video]
"Ποδαρικό" την πρώτη μέρα του Οκτώβρη έκανε η ξανθιά παρουσιάστρια με την εκπομπή και την ανανεωμένη παρέα της.

Μόλις τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα έγινε γνωστό ότι η Ελένη Φωτοπούλου που επρόκειτο να ενταχθεί στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη δεν θα το έκανε το βήμα τελικά.

Προφανώς οι κινήσεις της παραγωγής ήταν αστραπιαίες ώστε να καλυφθεί το κενό, όπερ και εγένετο με τον καλύτερο τρόπο, όπως φάνηκε από το θερμότατο καλωσόρισμα της οικοδέσποινας.

Στη φετινή παρέα της "Ελένης" λοιπόν στο Alpha θα δούμε μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Παραδεισανού, τον Παναγιώτη Χατζιδάκης, αλλά και την Εύη Φραγκάκη, την οποία γνωρίζουμε χρόνια από τον τομέα της ενημέρωσης.

Στην κουζίνα της εκπομπής, που έγινε φέτος πιο... γυναικεία και κάπως τους "κακοφάνηκε" θα είναι και φέτος τα "αγόρια της", όπως τους αποκαλεί η Ελένη, Γιώργος Παπακώστας και Πέτρος Συρίγος, ενώ σταθεροί στις στήλες τους παραμένουν οι επί χρόνια συνεργάτες της εκπομπής Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Τάσος Τεργιάκης.

Διάβασε επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη πριν γίνει όπως την ξέρουμε σήμερα μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Καλή χρονιά λοιπόν ενώ έχουμε να υπογραμμίσουμε ότι για πρεμιέρα, η Ελένη ήταν αρκετά συντηρητική -για τα δικά της δεδομένα. Ως προς το ντύσιμο... Όχι μόνο επέλεξε να φορέσει παντελόνι αντί για το "παραδοσιακό" φόρεμα, αλλά και ο χρωματικός συνδυασμός που επέλεξε ήταν κάπως πιο... χειμωνιάτικος και μουντός από αυτό που θα περίμενε κανείς.

Σε κάθε περίπτωση, καλή χρονιά να ευχηθούμε και ιδού μια πρώτη γεύση από το σημερινό "Καλησπέρα" της φετινής σεζόν!