Εκτός GNTM η Εύη Ιωαννίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση και τα... "γαλλικά" της Αμανατίδου [video]

18.12.2018
Εκτός GNTM η Εύη Ιωαννίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση και τα... "γαλλικά" της Αμανατίδου [video]
Αποχώρηση έκπληξη στο χθεσινό επεισόδιο.

Τα περιθώρια στενεύουν για τους κριτές του Greece' s Next Top Model καθώς φτάνουν προς το τέλος του show. Η χθεσινή δοκιμασία τους έφερες σε πολύ δύσκολη θέση, όπως παραδέχτηκαν οι ίδιοι, όμως κατέληξαν σε δυο ονόματα μεταξύ των οποίων "παίχτηκε" η αποχώρηση.

Τα δυο κορίτσια στα οποία μίλησε τελευταία η Βίκυ Καγιά ήταν η Άννα Αμανατίδου και η Εύη Ιωαννίδου, για να δώσει τελικά στην πρώτη το πολύπόθητο εισιτήριο της παραμονής.

Οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι οι χειρότερες και δεν το κρύβει καμία από τις δύο. Το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, έριξε τελείως τις μάσκες.

Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα της κοπέλας που αποχωρεί, αυτό της Εύης Ιωαννίδου, δηλαδή, η Άννα Αμανατίδου άνοιξε το στόμα της και άρχισε τα... "γαλλικά":

Πήρα την ικανοποίησή μου. Τη φάγαμε την Εύη. Νιώθω περήφανη πιο πολύ με τον εαυτό μου. Είναι μία νίκη πουν την ήθελα πάρα πολύ για τον εαυτό μου, γιατί μία το ένα σχόλιο, μία το άλλο. Αντε γιατί πολύ την είδαμε, η σιγουριά θα σε φάει, π@@ο τώρα. Δεν αξιζα, δεν άξιζα αλλά είδες ποιος σε έβγαλε; Είδες Ευούλα. Εγώ που μου έλεγε πως δεν αξίζω. Τώρα χαιρέτα μας, σπιτάκι σου να γιορτάζει τα γενέθλιά σου.

Από την πλευρά της, η Εύη Ιωαννίδου, η οποία, για την ιστορία, αποχώρησε ανήμερα των γενεθλίων της, μίλησε στην Εβελίνα και παραδέχτηκε ότι "Η απόλυτη ξεφτίλα είναι που πήγα με την Αμανατίδου και έφυγα".

Διάβασε επίσης: Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής [video]

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα...

Για την Εύη Ιωαννίδου, όμως, τελείωσε εδώ το όνειρο του GNTM και λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου αποφάσισε να μοιραστεί τα συναισθήματά της με όλο τον κόσμο μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ιδού τι έγραψε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους όσους με στήριξαν στη συμμετοχή μου, μέσα στο παιχνίδι του GNTM. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν με στήριξαν, γιατί μέσα από αυτούς, θα γίνω πιο σωστή και πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μου. Δεν ξεχνώ φυσικά τις φίλες μου και τους φίλους μου, που είναι κοντά μου στα ΕΥΚΟΛΑ και στα ΔΥΣΚΟΛΑ. Κλείνοντας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την παραγωγή, τους κριτές, την Ζενεβιεβ για όλα όσα έζησα, έμαθα και δεν θα σταματήσω να μαθαίνω. Φυσικα θελω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Έλενα Χριστοπούλου - Coach @elena_hristopoulou ♥️ την θεά μου που ηταν δίπλα μου και με στήριξε στις δύσκολες αλλα και εύκολες στιγμές !! Καλή συνέχεια, σε όλα τα κορίτσια του GNTM και μια μεγάλη ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους εσάς που συνεχίζετε, να είστε κοντά μου. ❤️❤️❤️ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ 🙏🏼🙏🏼
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !!! ❤️

Ιδού και η φωτογραφία που συνόδευε το μήνυμα: