Είναι επίσημο: Αυτό το τούρκικο σήριαλ επιστρέφει στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1! [Φωτογραφίες]

19.12.2018
Είναι επίσημο: Αυτό το τούρκικο σήριαλ επιστρέφει στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1! [Φωτογραφίες]
Αλλαγές στην Primetime ζώνη του ΑΝΤ1!

Το Nomads Μαδαγασκάρη ολοκληρώνεται και ως εκ τούτου θα έχουμε μία δυνατή προσθήκη στην Prime time ζώνη του σταθμού. Ο λόγος για τη σειρά «Μία Ζωή» που προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Τουρκία μέσα από τη συχνότητα του FOX TV με τεράστια επιτυχία. Ο πρώτος κύκλος επι ελληνικού εδάφους προβλήθηκε πέρυσι και κατάφερε σύντομα να αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

Δείτε ακόμη: Η βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ και το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη μέσα από τα συντρίμμια του γραφείου της

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Μία ιστορία επιβίωσης με επίκεντρο τη Bahar. Mία σκληρή παιδική ηλικία, μία δύσκολη ενηλικίωση, ένας έρωτας που θα λήξει άδοξα. Η μητρική αγάπη που υπερνικά όλα τα εμπόδια και δύο πρόσωπα από το παρελθόν θα έρθουν για να δοκιμάσουν τη ζωή της Bahar.

Ο δεύτερος και συναρπαστικότερος κύκλος της τουρκικής σειράς, «Μία Ζωή» (KADIN), έρχεται στον ΑΝΤ1 και ξαναζωντανεύει την ιστορία επιβίωσης της Bahar, μίας νεαρής μητέρας με δύο παιδιά από την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στις 22:45.

Η σειρά «Μία Ζωή», βασίζεται στην ιαπωνική σειρά «Γυναίκα», και έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία τον Οκτώβριο του 2017, συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τεράστια επιτυχία, καθηλώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατές.

Γιώργος Μουλάς