GNTM: Η μεγάλη νικήτρια και οι αντιδράσεις για την ψηφοφορία - Αιχμές για "στημένο παιχνίδι"

20.12.2018
GNTM: Η μεγάλη νικήτρια και οι αντιδράσεις για την ψηφοφορία - Αιχμές για "στημένο παιχνίδι"
Βραδιά τελικού η χθεσινή για το δημοφιλές ριάλιτι μόδας του STAR.

Ο μαραθώνιος τελικός του Greece's Next Top Model τελείωσε τις πρώτες, σημερινές πρώτες ώρες και ανέδειξε νικήτρια την Ειρήνη Καζαριάν, η οποία κατάφερε να υπερισχύσει των δύο άλλων κοριτσιών, της Μαριάνας Παινέση και της Εβελίνας Σκίτσκο, η οποία τερμάτισε φιναλίστ.

Η χρυσή νικήτρια κέρδισε χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Διάβασε επίσης: Άννα Αμανατίδου: Oι GNTM φωτογραφίες της πιο σέξι παρουσίας του ριάλιτι που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό!

Στο πλατό επέστρεψαν όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν στο παιχνίδι από την αρχή του ενώ, όλως παραδόξως, έλειψαν τα "ξεκατινιάσματα" στα οποία μας είχαν συνηθίσει τόσους μήνες.

Λαμπερές παρουσίες, χαμόγελα και αγάπη, είδαμε στο πλατό, όμως όχι στο Twitter, όπου οι χρήστες "λύσσαξαν" για στημένο παιχνίδι.

Όπως επιβεβαίωσε και η Βίκυ Καγιά κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας υπήρξε ένα "θεματάκι" με τη λειτουργία της πλατφόρμας, η οποία υπερφορτώθηκε.

Δεν ήταν λίγος ο κόσμος που αντέδρασε στα social media καταγγέλοντας ότι δεν κατάφερε να ψηφίσει, κατηγορώντας ευθέως την παραγωγή για στημένα αποτελέσματα.

Διάβασε επίσης: Δείτε την κόρη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα στο πλατό του GNTM! [Φωτογραφίες]

Αναρτήσεις σαν κι αυτές που βλέπετε στη συνέχεια γέμισα το Twitter με τo hashtag #GNTMGR