Τηλεθέαση GNTM: Survivor 1 θύμισαν τα ποσοστά του τελικού-Θα δούμε δεύτερο κύκλο;

20.12.2018
Τηλεθέαση GNTM: Survivor 1 θύμισαν τα ποσοστά του τελικού-Θα δούμε δεύτερο κύκλο;
Απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης για το ριάλιτι μόδας του Star.

Tο Greece's Next Top Model πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, τεχνικά λάθη, καυστικά σχόλια και μία μεγάλη νικήτρια. Το ριάλιτι μόδας του Star ολοκλήρωσε τον πρώτο του κύκλο με νικήτρια την πανέμορφη Ειρήνη Καζαριάν. Ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβρη και σύντομα κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό το οποίο το ανέδειξε ως το καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν της σεζόν δίνοντας του υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης. Η βραδιά του μεγάλου τελικού δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους να πάρουν ανάσα.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η μεγάλη νικήτρια και οι αντιδράσεις για την ψηφοφορία - Αιχμές για "στημένο παιχνίδι"

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης.

Όλοι ήταν στο πλατό του Star για να μοιραστούν την αγωνία των τριών φιναλίστ. Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση και Εβελίνα Σκίτσκο διασταύρωσαν για τελευταία φορά τα ξίφη τους, παρουσία των υπολοίπων κοριτσιών, των συγγενών τους και φυσικά των κριτών. Οι τηλεθεατές έδειξαν την προτίμηση τους και με το παραπάνω στο μεγάλο τελικό.

Δείτε ακόμη: GNTM: Ιδού όλες οι φωτογραφίες του τελικού - Έτσι νίκησε η Ειρήνη Καζαριάν

Στο γενικό σύνολο το GNTM έφτασε στο 28,8% ενώ στο δυναμικό κοινό στο 37,8%. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ηλικίες 18 -54 όπου κατάφερε να φτάσει πριν πριν τις δώδεκα το βράδυ σε ποσοστά πάνω από 40% και να αγγίξει ακόμα και το 54,2% λίγο πριν από το φινάλε.

Το Greece's Next Top Model ολοκληρώθηκε χωρίς η Βίκυ Καγιά να ανανεώσει το τηλεοπτικό ραντεβού. Η έκπληξη ήρθε μετά τους τίτλους τέλους όπου προβλήθηκε το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο που θα δούμε σύντομα μέσα από τη συχνότητα του Star.

Γιώργος Μουλάς