Σαμπάνιες ανοίγουν στον ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά!

01.04.2019
Σαμπάνιες ανοίγουν στον ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά!
Είναι η αγαπημένη μας πρωινή συνήθεια τα τελευταία 10 χρόνια και δικαίως έφτασε να αποτελεί μία σταθερή τηλεοπτική αξία.

Ο λόγος για την αφοπλιστική Φαίη Σκορδά και το Πρωινό της που κατάφερε και το Μάρτιο να κατακτήσει την κορυφή. Όπως φαίνεται η Φαίη θα συνεχίσει να σερβίρει το πρωινό για πολλά χρόνια ακόμη με όπλο το αστραφτερό της χαμόγελο. Στον ΑΝΤ1 γιορτάζουν έναν ακόμη επιτυχημένο μήνα για την πρωινή τους εκπομπή που για μία ακόμη σεζόν κρατάει την καλύτερη πρωινή παρέα στους τηλεθεατές.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Η εκπομπή, «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, συνεχίζει σταθερά να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης και τον μήνα, Μάρτιο.

Δείτε ακόμη: Η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη που μας εντυπωσίασε! [Φωτογραφίες]

«Το Πρωινό» παραμένει η αγαπημένη πρωινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού, όπως αποτυπώνεται από τα μερίδια τηλεθέασης. Ειδικότερα, το μήνα Μάρτιο έκλεισε με σταθερά υψηλή τηλεθέαση με μέσο όρο 19,8% στο δυναμικό κοινό «18-54» και συγκεκριμένα με τις Γυναίκες «25-44» να καταγράφουν μερίδιο τηλεθέασης 23,8%.

Τα «σκήπτρα της τηλεθέασης» διατηρεί και σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος 2018 – Μάρτιος 2019) με μέσο όρο 20,5% στο «18-54» ενώ, παράλληλα εξακολουθεί να τερματίζει πρώτο και στη ζώνη μετάδοσής του με 19,2% αφήνοντας πίσω το δεύτερο κανάλι, STAR.

Στον ΑΝΤ1 το πρωινό ξύπνημα είναι τρόπος ζωής, αφού γνωρίζουμε πώς θα το κάνουμε πιο εύκολο, πιο ευχάριστο και πώς να το γεμίζουμε καθημερινά με χαμόγελα.

ΓΜ