Η Κατερίνα Δαλάκα μεγάλη νικήτρια του Survivor - Η "ύποπτη" ανάρτηση του Atakan [video]

01.07.2019
Η Κατερίνα Δαλάκα μεγάλη νικήτρια του Survivor - Η "ύποπτη" ανάρτηση του Atakan [video]
Αυλαία για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ χθες και το τρόπαιο σήκωσε τελικά η παίκτρια που βρέθηκε δυο χρονιές στο παιχνίδι έχοντας ως φιναλίστ την ιδιαίτερα δημοφιλή Δήμητρα Βαμβακούση.

Από ελληνικής πλευράς, στον τελικό έφτασαν τα δυο κορίτσια που αναφέραμε και οι Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς, οι οποίοι αποχώρησαν στο πρώτο μέρος της διαδικασίας, με την Κατερίνα Δαλάκα να τερματίζει, τελικά πρώτη στο... νήμα!

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείς να δεις τις τελευταίες δραματικές στιγμές πριν από την ανακοίνωση και τον θρίαμβο στη συνέχεια! Εστιάζουμε, όμως στον πρώτο άνθρωπο που "πετάχτηκε" από το κοινό για να τη συγχαρεί και πιο κάτω όμως, ακολουθούν μερικές πιο... "ζουμερές" λεπτομέρειες.

Στο πλευρό της Κατερίνας όλοι οι συμπαίκτες της, Έλληνες και Τούρκοι, όμως ένας έδειχνε πιο ενθουσιασμένος από όλους.

Φυσικά μιλάμε για τον Atakan, με τον οποίο η Κατερίνα είχε έρθει πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι, όπως είχαν παραδεχτεί και οι δύο.

Ο Atakan, λοιπόν, ντυμένος στα λευκά, ήταν ο πρώτος που αγκάλιασε την Κατερίνα για τη νίκη της και δεν σταμάτησε να καταγράφει τα όσα γινόταν επί σκηνής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα έχει μία από τις αναρτήσεις που έκανε στα stories του.

Εκτός από τη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί με την Κατερίνα (φωτό επάνω) και εκείνη με τη Δήμητρα την οποία αποκαλεί αδελφή του, ο Atakan μοιράστηκε μία φωτογραφία όπου ποζάρει με τρεις γυναίκες: την Κατερίνα, τη μητέρα και την αδελφή του. Η λεζάντα "Με την οικογένειά μου" που συνοδεύει τη φωτογραφία, μήπως αποκαλύπτει κάτί περισσότερο; Θα δείξει. Προς το παρόν, "Συγχαρητήρια" μόνο ταιριάζουν...

Ζ. Κ.